Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам
21.08.2014476

Встигнути у серпні: 5 ідей для останніх тижнів літа

Встигнути у серпні: 5 ідей для останніх тижнів літа

Літо наче й не починалось, а за вікном уже середина серпня. Час надолужувати все, що не встигли за попередні два місяці та подумати про відпочинок. Робота з дому не відміняє відпусток, а заряд енергії після невеликої подорожі сприятиме продуктивності.

Зібрали для вас 5 ідей до кінця літа за особливими, домашніми маршрутами.

Херсонська область – про море

Точніше, про острів Джарилгач на Чорному морі. Найбільший в Україні острів-косу, куди їдуть по неймовірні пейзажі та світанки. Дика природа, яка ще не знає впливу урбанізації, вабить туристів із великих міст.

Щоб дістатися острова, треба йти пішки від селища Лазурне, або катером чи теплоходом зі Скадовська. Перший варіант екстремальний, треба уникати течії та часом нести речі над головою. Другий варіант безпечніший та підійде відпочивальникам із дітьми.

Миколаївська область – про природу

Різні види відпочинку для туристів будь-якого віку можна знайти у національному парку “Бузький Гард”. Парк знаходиться у п’яти районах Миколаївської області на території 6138,13 га. Доїхати сюди можна групою з Миколаєва або самостійно, однак варто попередити адміністрацію про візит та кількість днів для відвідування.

Особливість “Бузького Гарду” у правилах для відвідувачів: для прогулянок є спеціально відведені маршрути, не можна розводити багаття та покидати екскурсійну групу. З одного боку, це суворо, та чи не так вдається підтримувати чистоту та не тривожити диких тварин?

Хмельницька область – про історію

Фортеця у Кам’янці-Подільському жодного разу не була здана в бою. Стрімчаки навколо замку надійно захищали його від нападників. Навіть розподіл влади тут відбувався то обманом, то воєнними переговорами. Місто семи культур, яке ще не “витоптали” туристи.

Відвідавши замок самостійно чи з екскурсією, прогуляйтесь старим містом. Подивіться на органний зал костелу Петра і Павла, знайдіть кумедний пам’ятник туристу або зазирніть до підземелля поблизу готелю Рейкарц.

Полтавська область – про гору

Одна з привабливих точок Кременчуцького водосховища – піщано-глиниста гора Пивиха. Мальовничий куточок природи, схожий пейзажами на південне узбережжя Криму, знаходиться поблизу селища Градизьк. На верхній частині гори ростуть трава та дерева, а нижню частину омиває вода.

На жаль, з кожним роком Пивиха розмивається щонайменше на 7 метрів, що спричиняє небезпечні зсуви. Будьте обачні, відпочиваючи з наметом, але не полінуйтесь затриматись на місцевості до заходу сонця.

Київська область – про Чорнобиль

Зона відчуження – місце, в яке рік тому було потрапити дуже складно, адже кількість туристів щодня вимірювалась сотнями. Закриті кордони не зменшили попиту, але дали українцям можливість побачити на власні очі те, про що захоплено говорить світ після серіалу “Чорнобиль”.

Екскурсії до Чорнобильської зони проходять щодня. Можна обрати одноденну загальну, або організувати приватну подорож до місць, які б хотіли побачити саме ви. Поїздка відбувається з Києва, всі деталі можна дізнатись заздалегідь в організаторів.

Бонус для мешканців столиці: місця поблизу Києва для інстаграмних фото. Не дякуйте :)

Безпечних поїздок!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков