Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

Міста в Україні, куди завжди хочеться повернутися

Міста України – Busfor.ua

Ми перевірили міста, куди ви найчастіше подорожували на свята та вихідні, та виявили п’ятірку улюблених. Цікаво, якому ж із них ви надаєте найбільшу перевагу? Голосуйте за той напрямок, куди б ви поїхали ще раз.




Столиця завжди змінюється, тож якщо ви давно не відвідували Київ, саме час завітати в гості. Обирайте день та зручний час виїзду, а про квитки ми потурбуємось.


Якщо хочеться Львова “для себе”, радимо їхати туди не у святковий час. Наприклад, зараз: новорічно-різдвяні туристи роз’їхалися, а відома львівська гостанність лишилась. Насолоджуйтесь!


“Зимове море особливо прекрасне”, – щоразу повторюватимуть вам ті, хто хоч раз годував чайок на Ланжероні чи зустрічав схід сонця на пляжі, гріючись гарячим чаєм. Відчуйте і ви цю красу без натовпів у купальниках та завітайте до Одеси взимку.


Чернівці – ідеальне місто для поїздки “зранку до вечора”. За цей час ви встигнете пішки обійти основні пам’ятки та смачно перекусити у місцевих закладах (до речі, недорогих). Якщо маєте всього півдня, йдіть одразу до університету Федьковича – стовідсоткового must visit.


Якщо вам до снаги стародавні фортеці з кам’яними мурами та давні легенди – вирушайте до Кам’янець-Подільського. Хоча б раз у житті варто побачити місто, непідвладне часу, та відчути енергію давніх часів.


Приємних подорожей Україною!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков