Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

Шкільні пригоди у Кракові, Варшаві, Закопаному та Гданську

Канікули

Канікули, разом із безтурботними буднями, закінчилися. Тепер треба вигадувати, чим зайнятися з дітлахами на вихідних і як відволіктися від шкільних занять. Ми знайшли чотири місця, які можна відвідати з дітьми на вихідних у Польщі. Тут нудьгувати не буде часу – буде цікаво і малим, і дорослим.

Найкрутіший парк розваг Енерджиляндія

Енерджиляндія

Цей парк сподобається дітям будь-якого віку і стане здійсненням мрій для дорослих, які полюбляють екстремальні атракціони. На 30 гектарах гості Енерджиляндії знайдуть водні атракціони, екстремальну зону, розваги для наймолодших, перформанси, виступи клоунів і магів та багато цікавого.

Знаходиться парк у місті Затор. Близько їхати з Кракова та Катовіце. Вхідний квиток коштує приблизно 30 євро (836 грн). Купуючи один квиток, гості можуть користуватися всіма атракціонами та відпочивати до самого вечора.

Прямий автобус до Енерджиляндії їде з України за напрямком Львів-Затор, а квиток коштує близько 50 євро (1392 грн). З Кракова та Катовіце прямують фірмові автобуси, квиток у дві сторони коштує 7 євро (195 грн).


Осінь в Закопаному

Закопане

Польський гірськолижний курорт Закопане може стати чудовим місцем для вихідних із дітьми. Відпочивати тут можна у будь-яку пору року, а осінь – це ідеальний час для піших прогулянок та спортивних вихідних. У вас буде шанс подивитися на гору Губалувка, поки її не окупували любителі лижного спорту, погуляти містом та скуштувати смачні страви, що пропонують місцеві ресторани. До речі, тут зовсім недалеко від Дому догори дригом – ще одного популярного місця для подорожей з дітьми.

Доїхати з України до Закопаного можна зі Львова та Києва на автобусі. Найближче польське велике місто – Краків. Квиток на автобус Краків-Закопане коштує приблизно 6 євро (167 грн).


Казковий Дім догори дригом

Дім догори дригом

У невеличкому селі під Гданськом для дітей відкрили цікавий музей-арт-об’єкт, який пропонує гостям подивитися, як виглядає оселя, якщо ходити по стелі. Дім догори дригом стовідсотково сподобається школярам – він виглядає, як кадр з мультфільму. Усі закони фізики у домі викликають підозру, бо речі у будинку стоять на своїх місцях, а посуд та картини не падають гостям на голови.

Доїхати до Шимбарка можна рейсовим автобусом з Гданська. Вхідний квиток до Дому коштує 4 євро (111 грн).


Науковий центр Коперника для дітей від 3 до 99 років

Науковий центр

Науковий центр Коперника захоплює уяву: на двох поверхах представлені експонати з фізики, хімії, математики, робототехніки та астрономії. В гостях у Коперника можна керувати дослідами та приймати участь у конкурсах та виставах. Гості пізнають та згадують факти зі шкільних підручників та вчаться любити науку.

Центр буде цікавий не тільки школярам, але і дошкільнятам – всередині працює зона для дітей до 5 років. Музей знаходиться у Варшаві, вхідний квиток для дітей коштує 4 євро (111 грн), для дорослих 6 євро (167 грн).

Бажаємо вам успішного навчального року та цікавих відкриттів!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков