Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

Страшніше не буває: Хелловін в Нідерландах

Хелловін в Амстердамі

Найхимерніше свято року наближається! Час збиратися у подорож по цукерки до Амстердама. Якщо ви звикли до казкової Голландії, то на Хелловін не буде яскравого морозива на інстаграмних вуличках міста. На вас чекають: хоррор, трилери, містичні легенди, моторошні екскурсії та гарбузові тістечка у формі черепа. Не забудьте взяти тематичний костюм та нашу мапу страхітливих місць святкування Хелловіну в Амстердамі.

This is Halloween!

Хелловін в Амстердамі

Святкування Хелловіна в Амстердамі – це телепортація у світ монстрів і привидів. У Нідерландах полюбляють створювати містичну атмосферу: прикрашають міста помаранчевими гарбузами, відьомськими атрибутами та відриваються на тематичних вечірках. Кожен бар з радістю приймає гостей у екстравагантних костюмах, на мітлах та у гостроверхих капелюхах.

Дістатися до Амстердама вигідно автобусом з пересадкою у Польщі. Бюджетний варіант подорожі автобусом Київ – Варшава – Амстердам буде коштувати 2898 грн, квиток Львів – Варшава – Амстердам коштує 1601 грн.

Молодь в Європі звикла обирати для відпочинку недорогі хостели або готелі 2-3* за 30-40 євро за добу. Гості, що хочуть насолодитися містичною атмосферою міста, можуть обрати один з дизайнерських номерів Hotel The Exchange або провести ніч на Passengership Avanti, що пришвартований у самому центрі Амстердаму.

Ажіотаж щодо Хелловіну – це не просто спосіб привабити туристів, а багаторічна традиція. Магазини та ресторани всього міста прикрашають інтер’єр та шукають нові рецепти на основі гарбуза. Амстердамом гуляють монстри та живі мерці, а у школах проходять святкові концерти. Усі концертні зали стають локаціями для хелловін-паті та тематичних вечірок, клуби Амстердама готуються до овербукінгу та запрошують кращих світових зірок рок-н-ролу та електронної музики.


Helloween Bal Masque у Paradiso: найстрашніша ніч року

Маскарад у Парадісо

Організатори вечірки на честь святкування Хелловіну у клубі Paradiso обіцяють “найстрашнішу ніч року”. Столиця електронної музики буде запалювати вогні потойбічного світу потужними аудіосистемами і DJ’s Ir. Venderghoul & dj Zammmbraahhg. На гостей чекають моторошні декорації, тематичні коктейлі, костюмована анімація та кращий музичний перформанс міста. Наважившись прийти, можна виграти приз за кращий костюм, а можна просто бути собою та відчути драйв страхітливої музики Амстердама.

Коли: 31 жовтня 2019 року
Де: клуб Paradiso


Japanese Horror Story у Вестергасфабріку: зомбі сподобається

Японські хоррор історії

Страшно цікаво буде наприкінці жовтня у районі Вестергасфабрік, де буде проходити Хеловін-паті у стилі японських хорорів. Вулицями міста буде блукати Кучисаке Онна – героїня японських легенд та трилерів. Організатори вечірки Amsterdam Halloween Party попереджають про жорсткий дрес-код, пропонують декілька варіантів вбрання, публікують поради щодо святкування та діляться секретами гриму. На заході будуть грати музиканти та діджеї, проводитимуться театральні перформанси та розіграші. Тут буде багато кровавих напоїв та спеціальна тематична їжа.

Коли: 26 жовтня
Де: парк Культури Вестергасфабрік


Ghost Walk Амстердамом: півтори години страшних історій

Прогулянка з привидами

Саме час побачити темну сторону Амстердама! На прогулянці Amsterdam Ghost Walk ви познайомитеся з найцікавішими жителями міста, які вже сотні років лякають туристів темними вулицями. Гід розповість про трагічні, романтичні, жахливі та загадкові історії, що вже стали легендами. Екскурсії проводяться ввечері, незалежно від погоди. На прогулянку краще не брати дітей молодше 10 років. У місті пануватиме атмосфера свята, а гід проведе особливу екскурсію на Хелловін для найхоробріших гостей.

Коли: 26 та 31 жовтня
Де: перед ірландським пабом “The Tara”

Halloween in The Amsterdam Dungeon для підлітків: кричати від страху

Підземелля Амстердаму

У The Amsterdam Dungeon можна дізнатися таємну історію міста. У підземеллі розповідають про героїв Амстердама, які і досі жахають жителів Амстердама. Сюди люблять приходити підлітки, щоб весело провести час та відчути вибух адреналіну від вистави. На Хелловін буде особливо моторошна атмосфера з екстравагантною програмою та вечіркою “тільки для монстрів”.

Коли: весь жовтень
Де: The Amsterdam Dungeon

Бажаємо вам страшного Хеловіну! 👻

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков