Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам
08.01.2010203

Їж, молись, люби по-португальськи: Лісабон, Порту та Мадейра

Подорож Португалією

Подорож до Португалії – вибір справжніх поціновувачів смачної їжі, любителів середньовічної архітектури та закоханих в океан. Ми розробили маршрут, який дозволить зекономити та побачити дві країни за одну поїздку. Розкриваємо секрети відпочинку у найзахіднішій країні Європи.

До Варшави за €15

До Варшави за 15 євро

Вигідний маршрут подорожі до Португалії пролягає через столицю Польщі. Європейські лоукостери пропонують вигідні ціни на перельоти до Лісабона та Порту. Доїхати до Варшави можна автобусом, квиток Київ-Варшава коштує 485 грн (€18), квиток Львів-Варшава коштує 400 грн (€15). Автовокзал розташований у центрі міста, що дуже зручно, якщо у вас є час на прогулянку до вильоту. Ми вже розповідали про подорожі Польщею, тож шукайте найкорисніші туристичні поради про Варшаву тут.

Прямі рейси до Португалії пропонують лоукост-компанії Wizz Air та Ryanair. Більшість рейсів до Португалії пропонує аеропорт Frederic Chopin WAW, який знаходиться у 8 км від міста. З центру можна доїхати всього за 8 хвилин автобусом, потягом або на таксі.


Через Варшаву в Лісабон за €46

Лісабон за 46 євро

Міжнародні рейси у столиці Португалії приймає Aeroporto Internacional da Portela. Аеропорт розташований на відстані 7 км від центра Лісабона. Завдяки розвиненій транспортній інфраструктурі, дістатися до житла можна автобусом або метро. Аеропорт Портела приймає регулярні рейси та співпрацює з лоукостерами зі всієї Європи.

Перша подорож Португалією для багатьох – це швидкий темп у пошуках музеїв та фотогенічних місць. Щоб зрозуміти, як живуть португальці, дізнатися її історію, треба почати з оренди житла. Найкращий вибір – апартаменти у старих районах міста. Квартира на двох гостей на добу буде коштувати від 50 євро. Обирати житло тут досить складно: більшість португальців не володіють англійською, а самі квартири можуть стати для вас несподіванкою. Наприклад, вихід на задній двір через ванну кімнату, або кухня, захована у коридорі – це норма для лісабонських старих апартаментів. Що вас обов’язково вразить – це приміщення холу кожного будинку: старі поштові скриньки, яскраві азулежу, дерев’яні ліфти.

✈️ Квитки Варшава – Лісабон від 31 євро (819 грн)

На дегустацію у Порту з Варшави від €24

Дегустація в Порту

Аеропорт Francisco Sá Carneiro в Порту розташований в 11 км від центру міста. Він є хабом для компаній Ryanair, TAP Air Portugal, easyJet та Transavia France.

Житло можна орендувати в одному з старих кварталів міста, або обрати мальовничу віллу у передмісті Порту. Вартість апартаментів на двох становить від 45 євро. Подорожуючи компанією, радимо обирати житло поблизу Порту біля океану, що буде коштувати 80 євро за добу за великий будинок з кількома спальнями. Готелі пропонують номери вартістю від 50 євро на добу за двох гостей.

Тут у кожному магазині можна купити свіжі морські гребінці, креветки, мідії, краби, кальмари та інших представників морського світу. У ресторанах у Португалії пропонують великий вибір страв з риби, але якщо ви плануєте економну відпустку, радимо купити свіжі продукти та приготувати їх самостійно.

Відомий в усьому світі портвейн народився в Порту. Вирізняють кілька видів портвейну і десятки фірм, що пропонують свої варіації цього алкогольного напою. Солодкий портвейн буває білого, рожевого, червоного та чорного кольору. Радимо скуштувати усі види на дегустації або спробувати на смак портвейн із магазину – він має шанс стати вашим улюбленим напоєм.

✈️ Квитки Варшава – Порту від 24 євро (634 грн)

З Лісабону до Мадейри €44

З Лісабону до Мадейри

Щоб потрапити на курорти Мадейри та підкорити океанські хвилі, радимо пошукати дешеві рейси лоукост-компаній через Лісабон. На архіпелазі є Aeroporto Internacional da Madeira Cristiano Ronaldo , що розташований у 16 км від столиці провінції міста Фуншал. Аеропорт щодня приймає внутрішні та міжнародні рейси. З Лісабону курсує лоукостер TAP Portugal та easyJet.

Орендувати житло на острові можна від €50 за добу. На узбережжі є багато міні-готелів, апартаментів, готельних комплексів та хостелів. Мадейра вважається непоганим місцем для серфінгу та віндсерфінгу. Тут легко знайти інструктора або орендувати дошки для підкорення хвиль. Серед популярних розваг на островах – риболовля, полювання та дайвінг.

Багатогранний архіпелаг дає можливість обрати відпочинок на ваш смак: активні види спорту, усамітнені готелі, СПА-курорти, тихі містечка, туристичні маршрути та піщані пляжі. Мадейра стала домівкою для рідкісних видів ластоногих та має багату флору та фауну, з якою можна познайомитися на одному з безлюдних островів посеред океану.

✈️ Квитки Лісабон – Фуншал від 44 євро (1162 грн)

Бажаємо захоплюючих пригод!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков