Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам
06.11.1911420

Зимові свята 2020: де зустріти Новий рік та Різдво в Україні

Новий рік в Україні

Саме час шукати місце, де ви будете зустрічати новий 2020 рік. Ми підготували для вас ідеї для незабутнього святкування Нового року та Різдва. Обирайте серед чотирьох українських міст та насолоджуйтесь чарівними святами в національному стилі.

Некласичний Новий рік у Львові

Новий рік у Львові

Українці знають, що Львів – це завжди смачно та цікаво. У місті кожен рік проходить святковий ярмарок, усюди лунає музика та в закладах готують національні страви. Класичний Новий рік у Львові – це прогулянка площею Ринок, глінтвейн, реберня та святковий концерт. Та чи є щось незвичайне у програмі Нового року у Львові? Ми обрали кілька місць, що вас здивують!

Щоб побачити весь Львів у мерехтінні новорічних гірлянд, рушайте до Високого замку. Опівночі ця атмосферна місцина стане найромантичнішим куточком Львова. Вам відкриється вид на нічне місто, а біля замку буде святкова програма з музиками та танцями.

Якщо ви любите пиво більше, ніж львівську каву, то для вас підготували святкову програму у пивоварні ПРАВДА у самому серці Львова. Величезний театр пива пропонує відсвяткувати новорічну ніч з живими виступами музикантів та безлімітним фірмовим пивом.

Чудова ідея на свята – зануритись у новорічні ігри. У Львові будуть проходити святкові квести з завданнями для всієї родини. Завдяки іграм, можна дізнатися про Місто Лева нові факти та старі легенди. На кілька годин ви станете героями давніх казок, визволите принцесу чи знайдете скарб.

Бюджет подорожі

Бюджет поїздки до Львова краще прораховувати заздалегідь, а бронювати квартири можна було “вже вчора”. Доїхати з Києва до Льва можна автобусом за 400 грн. Через велику популярність міста на свята, проживання у новорічну ніч обійдеться від 2000 грн за квартиру на двох. Бронювати житло краще через перевірені сайти. Більшість старих будівель у Львові без ліфта, тож цікавтесь, на якому поверсі квартира.

Обід у львівських закладах коштує у середньому 200 грн, вечеря обійдеться від 400 грн за особу. Славнозвісна кава коштує від 30 грн за філіжанку, в гарячий шоколад від 40 грн. Пиво у пивоварнях не відрізняється ціною від київських закладів – від 50 грн за півлітра бурштинового напою. Святкування у закладах Львова буде коштувати від 2000 грн за столик, якщо забронювати заздалегідь. За глінтвейн на ярмарку ви віддасте 40-50 грн, а за гарячий чай 25-30 грн.


Атмосферний Новий рік у Кам’янець-Подільському

Атмосферний Новий рік у Кам'янець-Подільському

Свята у маленьких містах нагадують казкову країну з особливою атмосферою Нового року. Кам’янець-Подільський – це любов з першого погляду. Тихе місто з найвідомішим замком України зустрічає гостей у новорічну ніч танцями, іграми та змаганнями на мечах. Замком гуляють лицарі в обладунках, дівчата у середньовічних костюмах і діти з стародавніми іграшками.

У Кам’янці проводять наймасштабніші етно-фестивалі. На новорічні свята у 2020 році гості міста мають нагоду потрапити на фестиваль “Коляда де? – До Кам’янця йде!”. На святкуванні будуть народні колективи, сучасні етнічні групи, українські ресторани та багато активностей для дітей та дорослих у національному стилі. Можна буде спробувати страви української кухні з усіх регіонів та випити гарячий глінтвейн з керамічних келихів.

Бюджет подорожі

До Кам’янця набагато швидше їхати автобусом, квиток Київ–Кам’янець-Подільський коштує 320 грн. Житло у місті можна орендувати за 1000 грн за новорічну ніч. У інші дати ціна проживання знизиться до 500 грн за ніч за квартиру.

Комплексний обід у Кам’янці-Подільському в ресторані коштує приблизно 150 грн. На святкову програму і вечерю у закладах міста ви витратите 700-1500 грн за особу. Звичайна вечеря у ресторані коштує 350-500 грн з пивом чи вином. Смачна кава коштує від 25 грн.


Веселий Новий рік в Одесі

Веселий Новий рік в Одесі

Столиця українського гумору кожен рік чекає на гостей з усього світу. Популярна, яскрава, сучасна Одеса звикла до туристів та має чим здивувати у новорічну ніч. Перш за все, треба обрати готель чи апартаменти блище до Дерибасівської, щоб бути у вирі подій. Стара вулиця перетинає всю центральну частину міста, тож є шанс поселитися у квартиру з видом на прикрашену гірляндами головну площу Одеси.

Хоч зимою в Одесі достатньо холодно – вітер з моря не дає змоги насолоджуватися прогулянками набережною, тут можна знайти найцікавіші заклади з одеськими стравами. Улюбленці туристів – мідії. Тут їх готують у кожному ресторані місцевої кухні. Рибні страви в Одесі – це окремий вид мистецтва, як вважають одесити. Тож, на Новий рік на святковому столі в Одесі у вас буде смажена барабулька, чорноморська камбала та форшмак.

Найкращий варіант зустрічі Нового року в Одесі – на Думській площі. Саме тут збираються одесити та гості міста, щоб відсвяткувати перші хвилини нового року. На площі завжди проводять святковий концерт, у якому приймають участь українські зірки. На Думській площі можна побачити сучасну, багатолюдну Одесу, скуштувати місцеві страви та обрати подарунки друзям.

Бюджет подорожі

Найпростіший спосіб дістатися до Одеси – автобусом. Квиток Київ-Одеса коштує 300 грн. Житло у місті на свята треба бронювати заздалегідь, бо ціни можуть підвищитися у кілька разів. Середня ціна за проживання у новорічну ніч в Одесі – 3000 грн. У середині грудня більшість готелів вже заброньовані на всі зимові свята.

Обід у звичайному одеському закладі коштує від 300 грн. Порція бичків обійдеться 80-120 грн, суп – від 60 грн, а м’ясні страви від 130 грн за порцію. Ресторани пропонують святкові програми, що до початку грудня коштують від 3500 грн за столик на 2 осіб. Вечеря з пивом та настоянками обійдеться 600-1000 грн на особу у ресторані в центрі міста.


Бюджетний Новий рік у Тернополі

Бюджетний Новий рік у Тернополі

Файне місто – це осередок спокою та сімейних цінностей. Тут святкують Різдво та Новий рік серед близьких друзів та родичів. Тернопільський Новий рік може стати альтернативою святкуванню у Львові. У місті не буде гучних гулянь, та ваше перебування тут запам’ятається спокійною атмосферою, привітними людьми та бюджетними обідами.

Бюджет подорожі

Дорога до Тернополя коштує від 460 грн за квиток на автобус Київ-Тернопіль. Проживання в готелі Тернополя буде коштувати від 500 грн за ніч. За космічні для міста 1500 грн можна орендувати велику квартиру для компанії у самому центрі міста на новорічну ніч.

Обід з кількох страв та напоями у середньому коштує до 120 грн, а смачна кава у атмосферному закладі – 20 грн. Повечеряти у Тернополі можна за 350 грн з напоями. Суп або борщ у тернопільських закладах коштують 30-50 грн. Велика порція м’яса з гарніром обійдеться 100-120 грн.

Головний Must Visit ресторан Тернополя – Старий Млин. Тут готують найсмачніші українські страви. Можете не питати у містян – всі скажуть вам хоч раз потрапити у цей заклад. Крім незвичної форми будівлі ресторану, вас здивує меню з оригінальними рішеннями для класичних страв. Ціни тут будуть нижчі середніх київських. Щороку тут проводять новорічні гуляння та фантазують на тему етно-екзотики.

Завдяки невеликим розмірам міста, подивитися на всі найгарніші місця Тернополя можна за два дні. Обов’язкова програма на Різдвяні свята – Домініканський собор та головна Театральна площа. У соборі буде проводитися святкова служба, а на Театральній площі вас зустріне новорічна ялинка.

Бажаємо веселих новорічних свят!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков