Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

Оскар для мандрівників: 5 публікацій з позначкою “най”

Оскар – Busfor.ua

Наспівуючи оскароносну “Shallow”, радіючи за “Зелену книгу” та “Богемну рапсодію”, ми захотіли провести власну церемонію для тих, хто читає наш блог. Зібрали 5 матеріалів за 2018 рік та поділили їх на категорії. Читайте, що з того вийшло.

Номінація “Найемоційніша подорож”

Барселона – Busfor.ua

Пригоди Валерії в Барселони з її оптимістичним бажанням висловити почуття місту просякнуті іспанськими пристрастями. Збиті коліна, втоплений телефон, запізнення де тільки можна, але неймовірні враження, які хочеться відчути на собі.


Номінація “Найпопулярніші поради”

Промокод – Busfor.ua

Від запуску програми “Busfor Bonus” на перший план вийшло вміння правильно використати промокод, щоб знижка зарахувалась. Технічні особливості такі, що помилка може бути навіть у зайвому пробілі. Щоб цього не трапилось, ми зібрали всі нюанси в одній публікації, щоб у вас точно все вийшло.


Номінація “Найкращі ідеї для фото”

Локації – Busfor.ua

Коли всі навколо влогери, фотографи та інстаблогери, до подорожі варто готуватися особливо ретельно. Зібрали колекцію локацій, де можна зробити оригінальні фото чи зняти круті сторіз.


Номінація “Наймолодший автор”

Умань – Busfor.ua

За два роки дії акції “Стань блогером Busfor” ми отримали близько 200 історій від різних авторів, однак подорож 14-річного школяра Іллі Фалаштинського до Умані особлива. По-перше, це наймолодший автор. По-друге – автор, який не просто спланував маршрут, а й прописав його похвилинний хронометраж.


Номінація “Королівський маршрут”

Куди поїхати – Busfor.ua

Звичайно, ми не могли пройти осторонь весілля принца Гаррі та Меган Маркл. Зважаючи на кількість дивовижних місць в Україні ми уявили, де б могло провести медовий місяць молоде подружжя. Ця номінація не має префіксу “най-”, але вона й так коронована.

Приємних подорожей та цікавих фільмів у дорогу!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков