Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

Їдемо у березні: до Італії за €38, до Австрії за €52 або до Данії за €71

Складені маршрути через Польщу

Ми дочекались вигідних цін на весняні напрямки та приготували для вас найкращі пропозиції для бюджетних подорожей. Обрали теплі країни, королівські міста та смачні маршрути з пересадкою у Польщі. Березнева погода у курортних регіонах тішитиме температурою вище 20 градусів, а європейські міста чекатимуть на перші прогулянки під весняним сонцем.

З Кракова на море від €38

Краків

У пошуках сонця ми знайшли дешеві квитки з Кракова до Італії та Ізраїлю. Лоукостери Wizz Air та Ryanair базуються у краківському аеропорту та пропонують вигідні авіаквитки від €23 до Барі та Тель-Авіва. Бюджетно дістатися до Польщі можна автобусом Київ – Краків за 490 грн (€18,5) або Львів – Краків за 390 грн (€15). Зупиняється автобус на Центральному вокзалі, в історичній частині Кракова. Від центра міста до аеропорту імені Яна Павла II Краків-Баліце можна доїхати за 20 хвилин потягом або автобусом. Якщо у вас вистачає часу на обід, скуштуйте класичний бігус із келихом пива в одному з пабів другої столиці Польщі. Наші блогери вже розповідали про свої пригоди у Кракові, радимо дізнатися про ціни у місті та must visit місця від досвідчених мандрівників.

Барі

Барі

Старовинне місто Барі розкинулося на березі Адріатичного моря на півдні італійського “чобітка”. Італійці називають Барі “маленьким Парижем” та хизуються кількістю визначних пам’яток культури та мистецтва на квадратний метр. Місто у літній сезон перетворюється у туристичну Мекку. У березні тільки починається теплий період, і Барі стає містом прочан та туристичних груп з усього світу. Більшість історичних пам’яток міста розташована в центральній частині Барі. Серед них Нормандский замок, Кафедральний собор та Археологічний музей.

✈️ Квитки Краків – Барі від 23 євро


Тель-Авів

Тель-Авів

Завжди сонячне місто Тель-Авів розташоване на березі Середземного моря. Про відпочинок, ціни та екскурсійну програму в Тель-Авіві ми розповідали минулого разу. У березні тут найкращий час для екскурсій – температура повітря не падає нижче 20 градусів. Пляжний сезон в Ізраїлі починається тільки у квітні, тож туристи віддають перевагу прогулянкам старою частиною Тель-Авіва. Яффо – місце, де народився Тель-Авів, радимо прийти сюди з екскурсією, щоб дізнатися про його історичне та релігійне значення. Обов’язково подивіться на нову частину Тель-Авіва, де розташовано більше 400 білих будівель, спроектованих у модерному стилі баухаус. Завдяки теплому клімату, на ринках та у супермаркетах Ізраїлю завжди є стиглі фрукти та ягоди. Радимо насолодитися полуницею та манго на променаді Таелет з видом на кращі пляжі міста.

✈️ Квитки Краків – Тель-Авів від 28 євро


З Варшави до королівських палаців від €52

Варшава

Радимо зустрічати березневу відлигу в Австрії та Чехії, де перші теплі промені сонця будуть грати на королівських гербах готичних будівель. Ми прорахували бюджетну подорож через Варшаву до Відня та Праги. З України найдешевший варіант дістатися до Польщі – автобусом, квиток Київ – Варшава коштує від 400 грн (€15), Львів – Варшава – від 400 грн (€15). Варшавський аеропорт ім. Фридерика Шопена розташований за 10 км від центра міста. Дістатися до аеропорту можна потягом або автобусом за 30 хвилин. Низькі ціни на авіаквитки до Відня пропонує лоукостер LOT, до Праги кращі пропозиції у лоукостера CSA. Минулого разу наш блогер вже розповідав про те, де погуляти Варшавою, якщо у вас тільки один день на знайомство з містом.

Відень

Відень

У березні дерева столиці Австрії тільки починають квітнути, Відень наповнюється туристами з усього світу. Архітектура королівського міста стає привабливішою у променях весняного сонця: австрійська готика, романський стиль та будинки у стилі бароко. Більшість історичних місць розташована в центрі Відня. На вас чекають палаци Шенбрунн і Бельведер, Віденська опера, старовинні собори, площі та вулиці, що належать до визначних пам’яток міста. Завдяки спокійному та виваженому руху, атмосфері заможного королівського Відня, створюється враження, що час сповільнюється. Радимо взяти напрокат велосипед чи самокат, подивитися на Відень у форматі прогулянки на колесах.

✈️ Квитки Варшава – Відень від 37 євро


Прага

Прага

Столиця колишнього Чеського королівства – справжній витвір архітектурного мистецтва. Прага вважається одним з найкрасивіших міст Європи, де збереглися палаци та замки ще з 9 століття. Наші блогери вже розповідали про празькі вихідні та найцікавіші куточки у Празі https://busfor.ua/uk/blog/blogger-busfor-praga . Подорож до Чехії наповнена відкриттями: старовинні будівлі, смачна кухня та неповторна атмосфера королівської величі. На пагорбах міста побудовані старовинні фортеці та замки, центральні вулиці й досі вкриті бруківкою, а ресторани більше схожі на таверни з чернечим пивом. Прага у березні тільки відкриває довгий туристичний сезон, після лютневого затишшя у місто повертається весняне сонце і разом з ним – гості столиці. Температура повітря буде тішити 14-17 градусами, інколи вулицями Праги у березні йдуть короткочасні дощі.

✈️ Квитки Варшава – Прага від 53 євро


З Гданська по солодкі млинці від €71

Гданськ

Не забудьте спробувати традиційні вуличні смаколики, прогулюючись березневими днями вулицями Копенгагену й Амстердаму. На початку туристичного сезону європейський лоукостер SAS пропонує дешеві авіаквитки з Польщі до Нідерландів і Данії. Економна подорож починається з автобуса Київ – Гданськ за 770 грн (€29) або Львів – Гданськ за 650 грн (€25). Автобусна станція розташована в центрі міста, за наявності часу можна прогулятися Гданськом, спробувати місцеву кухню та знайти місце для відпочинку перед перельотом. З центра міста до аеропорту імені Леха Валенси дешевше їхати автобусом – близько 30 хвилин від центрального вокзалу.

Копенгаген

Копенгаген

Весняний туристичний сезон уже починається, хоча, березень у Данії ще холодний – 10-12 градусів. Данці та гості Копенгагену виходять на вулиці старого міста і насолоджуються першими сонячними днями. Біля моря тут ще досить вітряно, але в центрі Копенгагену відкриваються точки з вуличною їжею та гарячими напоями. Туристи воліють спробувати місцеві канапки з оселедцем. Данці полюбляють обіймати великі паперові пакети з млинцями, прогулюючись столицею. Радимо піймати весняні теплі промені на набережній, біля різнокольорових будинків. У негоду можна піти на екскурсію у королівський палац та прогулятися музеями міста.

✈️ Квитки Гданськ – Копенгаген від 46 євро


Амстердам

Амстердам

Відчути початок весни по-справжньому можна у квітковому Амстердамі – у березні починається сезон цвітіння тюльпанів. Атмосферне місто закохує у свої яскраві вулички та затишні канали. Амстердам – одне з найпопулярніших міст Європи, початок туристичного сезону – гарна нагода погуляти містом без великого натовпу гостей столиці. Наші блогери минулого разу розповідали про свої пригоди в Амстердамі. Ви точно знайдете, чим зайнятися в Амстердамі: безліч музеїв, історичні будівлі та палаци, старі вулички, популярні кава-шопи, екстравагантні туристичні заклади. Обов’язкова програма для всіх гостей міста – покататися на велосипеді та на човні каналами Амстердаму. Більшість будівель у центрі вважаються пам’ятками архітектури, тож звичайна прогулянка познайомить вас з містом та його історичним розвитком. Улюблені смаколики голландців та гостей столиці – маленькі млинці посипані цукровою пудрою. Йдучи за ароматами вуличної їжі в Амстердамі, ви знайдете солону рибу, булочки з сосисками, вафлі, кебаби та кекси з секретом.

✈️ Квитки Гданськ – Амстердам від 75 євро


Бажаємо яскравого початку весняного сезону!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков