Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

День закоханих: що показати половинці та як не збанкрутіти

Нові напрямни на 14 лютого

Щороку ми пишемо про особливі напрямки до 14 лютого і щоразу знаходимо щось нове. Усе як завжди – комусь до душі затишний домашній вечір, а хтось бажає втекти за кордон. Ділимося ідеями для тих, хто тільки розпочав стосунки та для пар “зі стажем”. Порівняйте ціни та вирішіть для себе, будете вражати відстанню чи увагою.

Трішки перцю: до Львова за 300 грн

Львів

Оригінальний ресторан у центрі Львова запрошує тільки повнолітніх гостей. Екстравагантний письменник Леопольд фон Захер-Мазох став першим автором, що не жахався пікантних відчуттів у коханні. Заклад на вулиці Сербській, 7 відкрили у 2008 році, назвали на честь письменника “Мазох” та поставили біля входу оригінальний пам’ятник з секретною кишенею.

Популярність заклад здобув через особливі повноваження офіціанток – тут вас можуть “покарати” за погану поведінку. Знайти вільне місце у “Мазоху” непросто: приваблює незвичайний інтер’єр та коктейлі з еротичними назвами. Додати перчинки можна кількома ударами батога. Місце оцінять пари “зі стажем”.

Середній чек у “Мазоху” – 300-400 грн на одного гостя. Дістатися до Львова з Києва можна автобусом за 300 грн. Детальніше про ціни та цікаві місця у Львові можна прочитати у розповіді нашого блогера.


Закохані у Босфор: до Стамбулу за 2420 грн

Готель у Стамбулі

Ідеальний місяць для подорожі до Туреччини – лютий. Туристичний сезон ще не розпочався, а доволі тепла погода дозволяє вільно гуляти до пізнього вечора. Найромантичніший готель Стамбулу Seraglio Hotel & Suites розташований у історичній частині міста. Тут все створено для вихідних удвох: великі зручні ліжка, затишні веранди та мініатюрні балкони, гарні сніданки та тактовні працівники.

Відпочинок у Seraglio Hotel & Suites ідеально підійде для тих, хто мріє про кілька днів без дітей та робочих буднів. Сімейні пари у цьому готелі знайдуть міцний спокійний сон та гарний сервіс. Поки ви будете висипатися у сучасному номері, вас не потурбують для прибирання і не розбудять галасливі сусіди.

Ціна однієї доби у кімнаті для двох у готелі Seraglio Hotel & Suites від 60 євро. На свята гостям приносять у номер смаколики та квіти. Доїхати автобусом з Києва до Стамбулу можна за 2420 грн. Цікаву історію про бюджетну подорож до Стамбулу розповідає наш блогер.


Колоритні гуральні: у Чернівці за 410 грн

Чернівці

Романтична подорож до Чернівців може стати значно кращою після обіду у “Панській гуральні”. Сюди ходять не тільки смачно поїсти, але й відпочити в колоритній атмосфері. Інтер’єр відповідає назві, тож ви будете почувати себе, наче пан у своєму маєтку. У меню багато традиційних українських страв та домашніх настоянок. Та найцікавіше тут відбувається ввечері, коли офіціанти починають пританцьовувати, а бармени готують шалені коктейлі для відвідувачів. Мікс традицій, сучасних інтерпретацій страв та кращого алкоголю – рецепт веселого Дня всіх закоханих.

Коротка подорож допоможе краще пізнати один одного, відчути переваги спільного відпочинку. Вікенд у Чернівцях – це гарна бюджетна ідея для молодих пар, що тільки починають стосунки. Оренда житла у Чернівцях коштує від 400 грн за добу. Щоб гарно відпочити у “Панській гуральні”, ви витратите від 400 до 500 грн на одну особу. Дістатися до Чернівців можна автобусом, квитки Київ – Чернівці коштують 410 грн, Львів – Чернівці - 250 грн.


Побачення на висоті: до Лісабону за 1495 грн

Лісабон

Для тих, хто мріє про побачення на Емпайр стейт Білдінг, але не хоче чекати на візу, ми знайшли круту альтернативу в Європі – оглядовий майданчик на вежі Васко да Гама. Найвища будівля у Лісабоні запрошує гостей на 120 метрів над містом. Панорамний вигляд на столицю Португалії може стати приводом для пропозиції руки і серця. Вежа побудована у вигляді вітрила, її легко помітити, гуляючи містом. Будівля розташована у парку Націй, на першому поверсі працює готель та ресторан, а на останньому – оглядовий майданчик. Піднятися можна ліфтом готелю безкоштовно.

Ми радимо їхати до Португалії через Польщу, дістатися до Варшави автобусом з Києва буде коштувати 250 грн. Квитки Львів – Варшава коштують 380 грн. Про лоукостери, ціни на продукти, житло та екскурсії читайте у нашому гайді.


Повертаючись у Молодість: до Одеси за 320 грн

Ресторани Одеси

Південна Пальміра дає можливість знову стати підлітком, який грає у “Монополію” та набиває ногою м’яч у дворі. Заклад “Молодість” підійде як для тих, кому щойно виповнилося двадцять, так і для тих, хто жаліється на біль у спині (трохи за тридцять). Беріть свою половинку та йдіть на вечерю у краще місце для легкого спілкування в компанії завжди молодих.

У “Молодості” можна поїсти, однак заклад більше підходить для любителів оригінальних коктейлів та смачного пива. У вихідні тут проводять диванні дискотеки та вмикають ретро-музику в андеграундній обробці. Серед гостей бару багато туристів та одеситів, які шукають атмосферний заклад з меланхолією дев’яностих. Кілька днів в Одесі стануть у нагоді парам, що тільки почали практикувати спільні подорожі. Бюджетний та веселий відпочинок на березі моря навіть у холодну погоду стане незабутнім.

Ви витратите від 500 грн на одного за вечір у “Молодості”. Квиток на автобус Київ – Одеса коштує 320 грн, Львів – Одеса – 500 грн. Оренда житла в Одесі залежить від дат, тож на свята прайс може становити 800-900 грн за добу в апартаментах. У будні та в несезон можна орендувати квартиру від 500 грн за добу.


Атмосфера давнини: до Талліна за 1588 грн

Таллін у лютому

Не треба вигадувати машину часу, щоб перенестися на століття назад, можна просто поїхати до Талліна. Маленька вуличка в центрі міста веде до затишного Дворику майстрів. Тут ви знайдете магазини handmade та відому на весь Таллін кав’ярню Chocolaterie. Атмосфера міста сподобається парам, які шукають тихе місто для розмов та спокійного відпочинку.

Особливим це місце робить архітектура, незмінна ще з датських часів Естонії. У магазинах продають оригінальні іграшки, сувеніри, посуд та домашнє приладдя з дерева та глини. Кав’ярня Chocolaterie у стилі французького бродячого цирку виставляє на подвір’ї плетені столики та стільці, накриті червоними скатертинами. На столах стоять декоровані самовари, а біля входу сидить величезний іграшковий ведмідь – дещо екставагантний житель Талліну.

Кава у Chocolaterie коштує від 4 євро. Тут можна придбати подарункові набори цукерок, з’їсти тістечка у маленькому залі або випити каву на старому подвір’ї. Дістатися до Талліна зі столиці можна автобусом за 1588 грн. Квиток Львів – Таллін коштує 1900 грн. Цікаво та детально про Таллін розповідає наша блогерка за цим посиланням.

Бажаємо теплих подорожей!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков