Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Подаруй мені Львів: історія одного дня народження

Львів



Юлія Пандіна
29 років, фотограф, творча особистість


Маршрут: Вінниця – Львів

Подорож до Львова була таємним подарунком для подруги до її дня народження 03.09.2019.

Аліна знала, що ми вночі виїжджаємо, зібрала речі, але не знала маршруту. Хотіли тримати інтригу до кінця. 3 вересня, в 00.00 до Аліни мала приїхати тільки я, оскільки ми збиралися в подорож і вона не очікувала на когось ще, а приїхала компанія друзів з кульками, квітами і солодощами. Дуже гарно привітали, що подруга Аліна аж розплакалась.

Далі в 01:40 ночі на автовокзал і на Busfor до Львова. Зранку о 8 годині Аліна почула по динаміку в автобусі, що ми прибули до Львова. Радості не було меж, мрії збуваються.

Приїхали до Львова


Найперше, куди ми пішли після автобуса, це кав’ярня. Львів, кава, краплі дощу. Але дощ ніяк не міг завадити двом подругам, які приїхали шукати пригоди і святкувати День народження.

До Площі Ринок вирішили піти пішки, дорогою знімали смішні відео, веселилися і розглядали місто. Побували біля оперного театру, багато сміялися і танцювали, це все знімали на відео, фотографувалися. Далі продовжили нашу подорож до @sowa_cafe. Дуже затишне місце, де готують смачні сніданки. Наступною була “П’яна вишня” і офіційний початок святкування дня народження Аліни.

П'яна вишня

Завдяки силі інстаграму Алінина подружка, яка проживала у Львові, таємно подзвонила мені і поросила привести Аліну на 14:00 до кафе “Білка”, куди сама мала прийти і зробити сюрприз, тому це була ще одна інтрига.

У “Білці” дуже смачні тортики і капучіно. Ми спокійно сиділи, пили капучіно і типу відпочивали перед заселенням у готель. Я тягнула час як могла, взяла телефон у руки і знімала відео, як Аліна танцює і тут…. В зал заходить подруга Ніка… З квітами….В Аліни шок… Як так, звідки, як дізналася, як потрапила сюди??? Сльози радості, обійми, щирі посмішки. Цей день був повний сюрпризів.

Далі ми заселилися у прекрасний готель Z-one. Дуже зручне розташування до центру, гарні, чисті апартаменти. За одну ніч вартість нашого номеру становила 750 гривень за двомісний номер.

Львів


Вечірні пригоди почали з бару “Мазох”. На стінах цитати та предмети, пов’язані з мазохізмом. Офіціанти в шкіряних нарядах і з “пльотками”. За певні позиції в замовленнях чекає покарання. Мужчин шмагає жінка, жінок – чоловік. Нам хотілося посміятися і повеселитися, побачити на власні очі, що ж це за такий славнозвісний заклад. Я розповіла офіціанту про те, що в Алінки день народження. Тому вона не тільки побачила цей заклад, а й відчула на собі…. трохи отримала по сідницям. Каже, що було дуже боляче :) Але екстремально.

Вечір продовжили в кальянній “Хештег”. Там дуже крутий інтер’єр в стилі “Лофт”, кальян, приємна музичка і смачна їжа. На завершення вечора була прогулянка нічним містом та безлюдними вуличками, смачне вино, музика на телефоні і глибокі філософські розмови про сенс життя, долю, подорожі і задоволення від життя. Чим, власне, ми і займаємось.

У Львові


Нагадуємо, що автором нашого блогу можете стати ви! Надсилайте нам свої історії та путівники містами на адресу bloggers@busfor.com. Автор опублікованої історії отримає 300 грн на подорожі з Busfor ;)

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники