Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
23.12.1644966

Що таке рейтинг рейсів і як ви на нього впливаєте

рейтинг рейсів

Ми не раз говорили про те, що мета Busfor – кардинально змінити ринок автобусних перевезень в Україні. І ось настав день, коли ми зробили ще один серйозний крок на шляху до її досягнення.

Вивчивши ваші відгуки, ми дійшли висновку, що головний критерій вибору автобусного рейсу для наших клієнтів – це рекомендації знайомих. Щоб допомогти вам отримати більше відгуків від пасажирів, які обрали той самий рейс, що і ви, ми реалізували унікальне рішення – перший в світі рейтинг автобусних рейсів.

Як формується рейтинг рейсів

Рейтинг сформований на основі відгуків пасажирів, які вже скористалися нашим сайтом і після поїздки отримали анкету для оцінки рейсу за такими параметрами:

  • відповідність заявленому розкладом;

  • технічний стан автобуса;

  • чистота салону;

  • ввічливість екіпажу.

Ось так виглядатиме анкета, що складається всього лиш з 10 простих питань:

опросник

Як ознайомитись з рейтингом

Результати оцінки відображаються в деталях рейсу, таким чином, ви зможете вибрати максимально комфортний рейс для здійснення поїздки.

Також, рейтинг – це шанс для перевізників поліпшити якість своїх послуг. Оцінки, які ви будете ставити рейсам перевізника, стануть сигналом про ті проблеми, які виникають у їх клієнтів – пасажирів.

Натиснувши на “Деталі” біля потрібного вам рейсу, відобразитися його рейтинг і оцінка за ключовими параметрами:

відача

Завдяки вам, наші користувачі, ми зможемо досягти поставлених цілей і реалізувати свою місію - зробити ринок пасажирських перевезень в нашій країні європейським, а поїздки на автобусах по Україні та за кордон - найзручнішим і доступним способом подорожувати.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники