Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
11.10.1814553

До Норвегії за 29 €, до Німеччини за 48 €, до Італії за 40 €, а до Великобританії за 33 €

1

Незважаючи на те, що в Україну зайшли лоукостери, є маршрути, на які навіть там ціни квитків «кусаються». Принаймні, якщо летіти з Києва. Однак якщо доїхати на автобусі до польського міста і лише там сісти на літак, виходить дуже вигідно. Згадаємо складені маршрути?

Через Варшаву в Осло за 13 євро, до Меммінгену – за 32 євро

1

Ціни на автобусний квиток Busfor з Києва до Варшави – 556,5 грн (близько 20 євро), зі Львова до Варшави – 450 грн (16 євро). До Осло та Меммінгену можна подорожувати з авіакомпанією Ryanair.

Меммінген. Невеличке німецьке містечко, яке зачаровує своїм казковим виглядом. Пряникові будиночки, чисті вулиці, смачне місцеве пиво та затишок. Меммінген – екологічно чисте місто, основний транспортний засіб тут – велосипед (якщо ви любите байк, тут можна взяти його напрокат).

Протягом століть Меммінгену вдалося не розгубити і зберегти свій середньовічний вигляд і свою привабливість: тут багато цікавих храмів та монастирів, а мерія розташована в будівлі 14 сторіччя. Ви здивуєтеся, коли дізнаєтеся, що сьогодні багато туристів розглядають Меммінген як місто для цікавого шопінгу: сучасні магазини вдало чергуються із середньовічними лавками. А якщо вам набридне тиша, можна поїхати до Мюнхену, всього за 100 км від Меммінгену.

Осло. Дуже колоритне місто, зовсім не схоже на інші європейські столиці. Тут можна більше дізнатися про історію вікінгів, відвідавши Народний музей Норвегії чи помилуватись незвичною архітектурою старовинних замків та фортець. Прогулянка головною вулицею міста (Карла Йохана) та екскурсія до палацу, де живе королівська сім’я – обов’язкова програма для туристів.


Через Краків до Ноттінгему за 21 євро, до Пізи за 28 євро

2

Ціни на квиток Busfor із Києва до Кракова – 730 грн (26 євро), зі Львова до Кракова – 350 грн (12,5 євро). До цих міст є літаки Ryanair.

Ноттінгем. Старовинне місто, яке краще, ніж столиця, допоможе відчути дух Англії. Воно оточене заростями Шервурдского лісу, з яким пов’язане ім’я відомого всьому світу розбійника – Робіна Гуда, тому багато екскурсій присвячено саме цьому персонажу. Серед архітектурних пам’яток варто виділити Міський Замок, побудований у 11 столітті, а також старовинні собори та церкви (Каунті-хол і Сент-Мері). Ноттінгем – це не тільки історія, але й сучасність: місто вважається ідеальнім для поціновувачів гарного шопінгу.

Піза. Так, це місто, в першу чергу, приваблює туристів через відому Пізанську вежу, але в ньому є й маса інших місць, які варто побачити. Наприклад, варто потрапити на Площу Чудес (Piazza dei Miracoli), що є домом для таких пам’яток як Пізанский собор (Duomo di Santa Maria Assunta) і баптистерій (Battisterio), а також монументальне кладовище (Camposanto Monumentale). Ще тут розташований відомий університет, який «забезпечує» місто масою вечірок і інших заходів, які постійно організовують студенти.


Через Катовіце до Бірмінгему за 35 євро, до Катанії – за 56 євро

3

Вартість квитка Busfor із Києва до Катовіце – 700 грн (25 євро), зі Львова – 500 грн (18 євро). До Бірмінгему літає Lufthansa, до Катанії – лоукостер Wizz Air.

Бірмінгем. У ньому органічно поєднується минуле й сучасність, старі промислові квартали з сучасним центром, забудованим після Другої Світової війни. Бірмінгем сповнений контрастів: тут поруч із заводами уживаються ботанічні сади і парки, старі промислові квартали ювелірів і зброярів, будівлі сучасної архітектури, нові багатоповерхові підприємства.

Туристам, звичайно, більше цікаве минуле, тому радимо подивитись на будівлю муніципалітету, годинник на фасаді якого, по аналогії з лондонським Біг-Беном, називаються Біг-Брам. А ще – відвідати галерею інституту образотворчих мистецтв Барбера, який представляє невелике, але витончене зібрання картин Гейнсборо, Моне, Дега, Ренуара і У. Тернера. Особливий інтерес у туристів викликає замок Астон-Холл, колишній багатий якобінський маєток, де розігрувалися криваві сцени Громадянської війни.

Катанія. Сицилія – це сонце, тепло, смачна паста «алла норма» і легке вино! Катанія розкинулася прямо біля підніжжя вулкана Етна, тому одна з найцікавіших прогулянок для туристів – це поїхати «на Етну», з гідом чи самостійно. В сонячну погоду тут можна побачити все Іонічне узбережжя и саме місто з висоти пташиного польоту. Якщо хочете подивитися на справжню Катанію, вирушайте на ринок «A Piscaria», це частина будь-якого туристичного маршруту, чи на менш відомий la fera або luni. Тут можна знайти все – одяг, взуття, фрукти, овочі.

Атмосферне містечко, яке буде складно забути. Звічно, в Катанії багато історичних місць, наприклад, римський амфітеатр на площі Стесіхор, Палаццо дельї Елефант (Палац Слонів), де сьогодні розташований міський муніципалітет, Палаццо Біскарі і Палаццо Теццано, середньовічна готико-каталонська арка, ворота Порта Гарібальді і Порта дель Фортіно.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники