Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
26.12.1734426

Куди недорого їхати кататися на лижах за межами України

6 гірськолижних курортів Європи - Busfor

Зима - улюблена пора року для лижників та сноубордистів. Якщо ви належите до їх числа, а схилів Протасового Яру та Буковелю вам уже замало, - їдьте на лижі до Європи!

У Європі гірськолижні курорти - для будь-якого гаманця - від розкішного Куршевелю до бюджетного Закопане.

Мі підготували для вас огляд найпопулярніших місць для катання на лижах і сноубордах, куди можна недорого доїхати автобусом.

Куршевель, Франція

Куршевель, Франція

Куршевель – це першокласний гірськолижний курорт, розташований у французьких Альпах, що складається з кількох унікальних селищ. Найпрестижніше з них, розташоване на найвищій точці курорту, це Куршевель-1850. Трохи нижче розмістилися демократичніші селища Куршевель-1650 та 1550. Найнижче знаходиться Куршевель-1300, або, як іще його називають, Ле Праз – миле селище з типовою сільською атмосферою.

Незважаючи на те, що Куршевель має імідж богемного курорту, навіть у найдорожчому селищі Куршевель-1850 можна винайняти крихітну, але затишну кімнату з усіма зручностями всього за 50 євро. У Куршевелі є кілька ресторанів-володарів зірок Мішлен, але навіщо оплачувати зайвий пафос, коли можна смачно пообідати у скромнішій, але дуже затишній кав’ярні? До речі, найпопулярніша страва тут - фондю.

Завдяки величезній території та продуманій інфораструктурі тут буде комфортно і початківцям, і досвідченим лижникам - до їхніх послуг 102 траси загальною довжиною 150 кілометрів.

Вартість ski-pass на 6 днів від 89 євро.

Інсбрук, Австрія

Інсбрук, Австрія

Інсбрук з усіх боків оточений Альпами — місто прославлене мальовничими краєвидами та гірськолижними курортами. Любителів активного відпочинку приваблює різноманітність трас та відмінна інфраструктура, яка збереглася з часів Олімпіади (а вона проходила тут двічі).

Тут дбайливо зберігають культуру і традиції, з якимим можна ознайомитись у музеях, палацах і храмах міста, тому в Інсбруку буде цікаво не тільки лижникам. Придбавши Innsbruck Card, можна зекономити на транспорті та відвідуванні заходів. Вхід до зоопарку, наприклад, буде безкоштовним.

Загальна довжина гірськолижних трас - понад 300 км.

Вартість ski-pass на 5 днів від 89,60 євро.

Валь-ді-Фасса, Італія

Валь-ді-Фасса, Італія

Валь-ді-Фасса — долина та однойменний гірськолижний курорст у Доломітових Альпах, один із кращих в Італії за рівнем готелів, технічного оснащення та якості сервісу. Крім катання на гірських лижах та сноуборді, на курорті Валь-ді-Фасса також є можливості для лижних перегонів а катання на ковзанах.

До послуг спортсменів – 220 км трас та 9 зон для катання (17 км чорних, 147 км червоних, 56 км синіх трас), освітлена траса для нічного катання, 8 гірськолижних шкіл, понад 250 інструкторів, 3 сноу-парки для сноубордистів, безкоштовний лижний автобус Ski-bus, який курсує долиною між готелями та зонами катання, 50 км трас для бігових лиж. Одним словом – це рай для лижників!

Вартість ski-pass на 6 днів від € 117,00.

Гарміш-Партенкірхен, Німеччина

Гарміш-Партенкірхен, Німеччина

Гарміш-Партенкірхен — класичний альпійський курорт біля підніжжя найвищої гори Німеччини Цугшпітце.

Широкі пологі схили для початківців та складні траси для профі порадують лижників будь-якого рівня. До їхніх послуг понад 60 км гірськолижних трас, 40 з яких — у регіоні катання Гарміш-класік, 21 км — на льодовику Цугшпітце. Останній готовий приймати лижників майже цілий рік, а високий сезон тут триває 7 місяців. Увесь цей час для туристів працюють 10 підйомників, які обслуговують спуски довжиною по 3 км кожен. Найвища точка старту знаходиться на позначці майже 3000 м.

Вартість ski-pass на 6 днів від € 43

Закопане, Польща

Закопане, Польща

Зимова столиця Польщі розташована у підніжжя Татр - найвищої частини Карпат. Закопане – це один із найвідоміших та недорогих гірськолижних курортів Європи.

Тут 10 основних гірськолижних комплексів, найпопулярніші з яких Губалівка, Носаль, Каспрови Верх. Це розрізнені зони катання у діапазоні висот від 830 до 2000 м. У Закопане немає єдиного скі-пассу, можна придбати денний абонемент на один підйомник або ж купувати разовий квиток, щоб за день спробувати кілька підйомників та спусків, його вартість - від 2,5 злотих.

Шпиндлерув Млин, Чехія

Шпиндлерув Млин, Чехія

Найвідоміший курорт Чехії розташований на висоті 715-1300 метрів над рівнем моря, на території Крконоського природного парку.

Шпиндлерув Млин – це 5 км гірськолижних трас, 3 снігових парки, U-подібна рампа, 5 крісельних та 11 бугельных підйомників, 2 дитячих парки та 85 кілометрів бігових трас. Крім того, це відмінний сервіс та прекрасна природа.

Вартість ski-pass на 6 днів от € 80.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники