Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
17.03.1721433

Як подорожувати, коли грошей вистачить тільки на квиток?

Варшава

Лякають непередбачені витрати в подорожі? Busfor.ua знає секрети бюджетних поїздок. У кожному місті є що подивитися, не витративши ні копійки, яскравий приклад - Варшава.

Екскурсія від місцевих

Приходьте до колони Сигізмунда на Замковій площі до 11 години і приєднуйтесь до туристичної групи - місцеві жителі безкоштовно проведуть для вас оглядову екскурсію. Єдина вимога - знати або хоча б розуміти англійську. Якщо не хочете екскурсій у групі - пройдіться старим містом, адже центр Варшави безкоштовний для відвідування.

Сад на даху Варшавської бібліотеки

Один із кращих садів такого типу в Європі. На території в 1 гектар можна відпочити біля ставка на газоні або ж посидіти на лавці в тіні. Дворівневе планування саду пов’язує водний каскад, з видових точок можна милуватися Віслою та краєвидами Варшави. Рослини висаджені за кольорами, тому є золота, фіолетова, срібна і зелена частини саду. Сад відкритий з квітня по жовтень, вхід безкоштовний.

Парк Королівські лазенки

Велика кількість зелені та архітектура XVIII-ХХ століть зупиняють час, поступившись кермом влади природі - прогулянка парком Королівські лазенки освіжить думки та зайвий раз нагадає, що краса навколо нас, у дрібницях.

Вхід на територію парку безкоштовний завжди, а по четвергах можна без грошей побродити по музеях і побачити Палац на воді, Білий будиночок, Центр сучасного мистецтва.

Лазерне шоу фонтанів

З травня по вересень в 9 вечора в парку Підзамче проходить шоу фонтанів. Під класичну і сучасну музику 30 тисяч літрів води піднімаються на висоту 25 метрів, а підсвічування з 300 кольорів висвітлює бризки. Шоу безкоштовне, але якщо хочете роздивитися краще, варто приходити раніше.

Безкоштовні дні

Чимало цікавого про Варшаву можна дізнатися, безкоштовно відвідуючи пам’ятки в певні дні:

  • у неділю - Королівський замок і музей Шопена
  • у четвер - Вілянувскій палац, галерея “Захента”, музей Фармацевтики
  • у вівторок - музей Карикатури, Національний музей
  • у суботу - Польський етнографічний з експозицією в 80 тисяч експонатів

Насиченої подорожі!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники