Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
14.08.1910152

До Норвегії за 30 €, до Великобританії за 40 €, до Ірландії за 48 €

Комбіновані тури

Ціни на квитки на авіарейси з України до найдорожчих країн Європи завжди захмарні, та є варіанти розумної економії, які зроблять вашу подорож до Норвегії, Великої Британії та Ірландії ще більш захоплюючою. Складені маршрути з України до Польщі автобусом та з польських міст до інших країн Європи лоукостом – це найпопулярніший спосіб побачити кілька країн та зекономити фінанси.

Через Люблін до Європи

Люблін

Туристи їдуть до Любліна не тільки для економії, але і заради зустрічі з “міні-клоном Кракова”. Так, у Польщі його називають Маленьким Краковом і люблять місто за тишу та атмосферність. Крім того, їхати до Любліна автобусом всього 12 годин. Квиток Київ-Люблін буде коштувати від 450 грн (16 €). Ціна поїздки Львів-Люблін автобусом – 315 грн (13 €).

Якщо у вас в планах є прогулянка містом, то в центрі Любліна на вас чекає сюрприз, бо всі кращі місця компактно розташовані на відстані 5-10 хвилин одне від одного: Люблінський замок, Кафедральний собор, Коронний трибунал, башта Святої Трійці та інші.

Lublin Airport знаходиться на відстані 15 км від центру міста. Доїхати можна за пів години, скориставшись рейсовим автобусом, який коштує трохи більше 1 €, якщо купувати квитки у касі.


Київ-Люблін-Осло за 30 €

Осло

Долетіти до Осло дешевше з Любліна, ніж з Києва. Північний клімат ніколи не буває добрим до туристів, та, як кажуть місцеві жителі – не буває поганої погоди, буває, що ви вдягли недостатньо теплу куртку. У вересні лоукости з Любліна до Осло значно знижують ціни, тому любителі фіордів та риболовлі можуть пакувати речі – це буде найкраща поїздка і необмежена кількість риби. Фішинг та кемпінг тут безкоштовні, але це єдине, що не буде вам коштувати запаморочливо дорого. Норвегія – одна з найбагатших та найспокійніших країн світу. Тож заощаджуйте на комбінованому маршруті та беріть усе необхідне з дому для подорожі.

Аеропорт Oslo Lufthavn знаходиться на відстані 47 км від столиці і є хабом для багатьох авіакомпаній: Norwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines, Widerøe, TUI fly Nordic, Thomas Cook Airlines Scandinavia. Між Осло і аеропортом курсує потяг, ви витратите 10 € та 25 хвилин часу, щоб дістатися до міста.

Квиток Люблін-Осло у вересні коштує від 14 €, якщо скористатися лоукостом WizzAir.

З Києва до Лондона за 40 €

Лондон

Містер Бін спокійно п’є чай та лягає спати з м’яким ведмежам, а у цей час відстань між вами та Лондоном скорочується. Поїздка до Любліна може стати першою зупинкою до омріяної Англії. Європейські лоукости мають гарний прайс на квитки з Польщі до Лондона у вересні, тому можна скористатися візою до Об’єднаного Королівства за допомогою складеного маршруту.

Більшість лоукостів базуються у London Luton Airport, що знаходиться у 50 км від Лондона. Звідси літають Aer Arann, easyJet, Flybe, Monarch Airlines, Ryanair, Silverjet, SkyEurope, Thomsonfly и Wizz Air. Доїхати до аеропорту можна автобусом за одну годину, ціни на квитки будуть залежати від того, наскільки заздалегідь ви їх купуєте.

Квиток Люблін-Лондон (Лутон) коштує від 23 € з WizzAir.

Зі Львова до Ірландії за 48 €

Дублін

Мрія потрапити до Дубліна може стати ціллю цього року, бо лоукости з Польщі вирішили проблему з авіарейсами до Ірландії. Дублін потрапив до списку найдорожчих міст Європи, та туристи з усього світу не втрачають можливості побачити маленьку країну з казковим рівнем життя. Так, тут дуже красиво, просто і люб’язно. А ще смачно, цікаво та незвично. У Дубліні нема середньовічних вуличок та королівських комплексів з палаців, сюди їдуть потанцювати в автентичних барах, поспілкуватися з місцевими та знайти хоч одного лепрекона.

Головний пункт міжнародних авіарейсів в Ірландії – це Dublin Airport, що знаходиться всього у 10 км від центру столиці. Доїхати до нього можна автобусом. У цьому аеропорту працюють два термінали: 1 Термінал зустрічає Aer Lingus, Emirates і американські авіакомпанії та 2 Термінал, через який літають усі інші авіаперевізники.

Квитки Люблін-Дублін коштують від 35 € з Ryanair.

Бажаємо вам здійснення туристичних мрій!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники