Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
15.07.1918337

З Варшави до Італії за 18 євро: 5 ідей складеного маршруту

Варшава Італія

Дістатися до Італії за 15 євро? Легко! Ми знаємо лайфхак, як побачити дві країни за одну відпустку та заощадити дорожні витрати. Весь теплий сезон дуже складно знайти квитки на рейси з України у популярні напрями. У Польщі немає такої проблеми через велику кількість лоукостів, які пропонують дешеві авіаперельоти Європою. Ми розповімо, як без проблем спланувати свій відпочинок, поєднавши кілька міст та два види транспорту.

Варшава: столиця пригод

Варшава

Відкриті кордони Європи, завдяки біометричним паспортам, полегшили планування подорожей українським туристам. Тепер нема проблеми за добу вирішити поїхати на каву до Польщі. Стабільні ціни на автобусні квитки та вільні вихідні – це все, що треба для такої пригоди.

Доїхати до Варшави з Києва коштує всього 570 грн (17 євро). А дорога зі Львова до Варшави буде вам коштувати 400 грн (12 євро). Автобусна станція у Варшаві знаходиться у центрі міста, крута транспортна розв’язка у столиці дозволяє потрапити до будь-якої частини міста. Крім кави, звичайно, тут можна випити й пива на Хмільній вулиці, але краще спочатку відвідати старе місто, піднятися на дах Варшавської бібліотеки та знайти Hipster Place – Пляц Збавицеля.

Прогулюючись по вулиці Nowy Swiat ви стовідсотково побачите рекламу лоукостів, з шокуючими цінами: 28 євро до Риму? “Беру два!” – подумаєте ви. Можна навіть спланувати відпустку у двох країнах, ми сами знайшли кілька економних маршрутів до Італії через Варшаву. Поєднавши поїздку автобусом до Варшави та авіапереліт до Італії, ви заощадите доволі велику суму та побачите дві європейські країни.

У передмісті Варшави є два аеропорти – Модлін та Шопен. Frederic Chopin WAW знаходиться у 8 км від міста, доїхати можна всього за 8 хвилин автобусом, потягом або на таксі. Аеропорт Modlin WMI вважається базою більшості лоукостів Варшави. Знаходиться за 35 км від міста, доїхати до нього можна автобусом усього за 258 грн.

До Італії прямують літаки таких авіакомпаній: Wizz Air, Ryanair та Alitalia.


Рим: мрія, що надихає

Рим

Потрапити до Риму – це як стрибнути та ненавмисно злетіти. Місто, яке неможливо зрозуміти за один раз. Місто, де точно неможливо зекономити. Тому кілька десятків євро, які ви виграєте завдяки комбінованому маршруту, будуть вам дуже доречні у Римі. Лоукости з Варшави пропонують доволі приємні ціни на квитки до Італії, але, зазвичай, у будні. Кращі пропозиції на цей напрямок бувають з аеропорту Модліна.

✈️ Квитки Варшава-Рим від 25 євро

Мілан: шопінг без кордонів

Мілан

У Мілані точно є, куди піти та де поїсти піци. Та не це найголовніше, за чим їдуть до столиці італійської моди. Так, нескінченна кількість бутіків з виробами зі шкіри, ідеальні туфлі та легендарні брендові магазини. Полетіти до Мілана з Варшави можна у будь-який день, та в суботу ціна в один бік може сягати 150 євро. Тож, плануйте поїздку з урахуванням вигідніших днів для перельотів. Дешеві авіарейси частіше з’являються з аеропорту Шопена.

✈️ Квитки Варшава-Мілан від 18 євро

Болонья: згадуємо студентські часи

Болонья

Приїхати з одного міста, наповненого студентами, в інше – це прокласти маршрут до Болоньї через Варшаву. Чарівна Італія відома не тільки старовинною архітектурою, але й одним із найдавніших університетів світу, в якому вивчали ще астрономію та алхімію. Крім того, близькість Болоньї до Риму може стати у нагоді, якщо ви хочете заплатити за проживання удвічі менше, та потрапити до столиці Італії. Лоукости з Модліна пропонують ціни до Болоньї дешевше, ніж з України.

✈️ Квитки Варшава-Болонья від 22 євро

Піза: під сонцем Тоскани

Піза

Тепле сонце Тоскани зігріває старовинну Пізанську вежу вже тисячу років, а ви ще не були у Пізі? Лоукости з Варшави вирішують цю проблему за ціною двох італійських піц. Щоб подивитися найпопулярніші місця у Пізі достатньо кількох днів, але подорож Тосканою може затягнутися на кілька тижнів. З Варшави найдешевші квитки пропонують авіакомпанії з аеропорту Модліна.

✈️ Квитки Варшава-Піза від 27 євро

Неаполь: місто письменників та музикантів

Неаполь

Неаполь, amore mio! Місто, яке неможливо забути. Важко вгадати, що переможе у красі – море чи архітектура. Хоча, є варіант, що перемогу здобуде піца неаполітано. Ваша подорож стане значно цікавішою, якщо ви оберете житло у центрі міста та будете пити вранішню каву щоразу в різних кафетеріях.

✈️ Квитки Варшава-Неаполь від 29 євро

Бажаємо вам незабутніх пригод у найцікавіших містах Європи!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники