Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Закохані в історію: три персональних екскурсоводи

Гид

Надихатись пригодами у компанії звичайних людей з надзвичайними історіями – це той кайф, який може собі дозволити сучасний мандрівник, на нестандартних прогулянках з цікавими екскурсоводами. Персоналізація в екскурсіях стала новим трендом і вже давно створює конкуренцію величезним групам з “швидкими” гідами, що розповідають стандартну програму і всім відомі факти.

Як живуть місцеві, які фрази використовують, коли холодно, де п’ють каву? Яка різниця між нами та цими казковими іноземцями? Чи не заради цього ми усі подорожуэмо далекими країнами? Чи все наше захоплення зупиняється біля стін парламенту або залишається на бруківках старих міст? Ми познайомимо вас із кращими гідами, що розробили найцікавіші маршрути улюбленими містами. З ними ви закохаєтесь в історію і дізнаєтесь неймовірні факти, про які не знають навіть місцеві.

Спойлер: “локали”, до речі, з задоволенням слухають наших експертів.

Берлін зі смаком

Берлін

Змінити звичне життя та стати кращим гідом Берліна – цього точно не було у списку бажань Юлії Вішке. Фішка у тому, що Юлія обожнює людей, свою роботу та місто, в якому живе вже 14 років. Коли сам стаєш частиною берлінського життя, виникає бажання розповісти усім про те, що неможливо прочитати у книжках, розвіяти міфи та змінити погляд на те, як живуть берлінці.

Юлія розповість і про місто, і про історію – здавалося б, нічого особливого. Однак, крім стандартної програми, ви почуєте неймовірні факти з життя вчених, політиків, філософів та звичайних берлінців. Історія Берліну – це люди, мистецтво, вранішня кава та смачний апероль під час вечірнього променаду, і це буде на прогулянках з Юлією. Крім вміння закохувати у свої розповіді, гід знає, що сказати тим, хто вирішив переїхати до Німеччини, як пережити адаптацію та що допоможе вивчити мову.


Навколо Лондона за 40 кроків

Лондон

Ще один герой екскурсійного світу – Костянтин Пінаєв. Його життя змінило місто з історією, яку важко осягнути за одну прогулянку. Костянтин не буде водити гостей Лондона туристичними місцями, його улюблена тема – це райони, де створювались світові шедеври, де жили і працювали митці, де і зараз можна зустріти акторів та політиків. Такі камерні частини Лондона захоплюють, наповнюють людей справжнім лондонським духом. Історії Костянтина – це люди, у всіх їхніх проявах.

Гід давно професійно займається екскурсійними турами, які не мають нічого спільного з сухими фактами – тільки цікаві розповіді. Ніякого снобізму або нудних цифр, Костянтин веде туристів вуличками, якими ходили їхні улюблені книжкові герої та не забуває про таємні місця знайомі тільки місцевим.


Ваш індивідуальний гід Стокгольмом

Стокгольм

Якщо у вас залишилися питання про Стокгольм після екскурсії, ви були не на програмі Ірини Стомберг. Цей гід називає себе стокгольмофілом та найбільшим фанатом Стокгольму. Що робить Ірину особливою? Її щира любов до Швеції та Стокгольму. Вона створила такі програми для туристів, які охоплюють усі найцікавіші історії, що траплялися у Північній столиці.

З Іриною ви точно не змерзнете, бо вона знає 100500 маленьких кафе з фікою, стільки ж тематичних музеїв та кращі ресторани для швидкого обіду. Крім того, Ірина часто водить оригінальні екскурсії для батьків з дітлахами у візочках, для жінок, для підлітків і навіть для людей з порушеннями слуху. У її інстаграм-каналі читачі постійно бачать, як проходять тури та дізнаються про реальне життя шведів.

Бажаємо вам яскравих вражень від прогулянок Європою!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники