Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
21.05.1811619

Меган би оцінила, Гаррі би погодився: обираємо, куди поїхати у відпустку

1

На хвилі загального захвату від королівського весілля ми підбрали кілька місць, де могли б провести свій медовий місяць Гаррі та Меган. Не Ботсвана й не Барбадос – все ближче, дешевше та рідніше.

Замки Хмельниччини

1

На маршруті Старокостянтиниів – Самчики – Антоніни – Ізяслав – Шепетівка можна побачити немало цікавих місць з унікальною іторією. Подробиці описав наш блогер у своїй історії про вихідні у стилі українського бароко.


Пейзажі Прикарпаття

2

Де народжується нафта, де народився Іван Франко та чому молодята їдуть до Тустані розказала блогер Сюзанна, доповнивши свою історію детальним маршрутом Львівською областю.


Вінницькі атракції

4

Цікаві місця в Україні є не тільки у західній її частині. Подорож Вінничиною не варто обмежувати відомими фонтанами. У вас є ще як мінімум 988 км дивовижних місць.


Загадки Закарпаття

3

Про замки, місцеві легенди та про закарпатське вино написала блогер Катерина. Що ж іще треба для гарного відпочинку – ковток домашнього та пара містичних історій.


Рожеве диво Херсонщини

6

Найромантичніше місце нашої добірки. Унікальна фотосесія вам гарантована – це раз, за кордон їхати не треба – це два. Автобусні квитки до Генічеська завжди в наявності – це три :)


На море до Одеси

5

Яке ж літо без Чорного моря та одеських жартів? Будьте готові, що буде трохи тісно, але точно весело. У статті від Насті читайте, що подивитися вдень, коли на пляжі вже спекотно.


Балтійський привіт

7

Якщо вам до душі кілометри піщаних пляжів, сміливо обирайте один із польських курортів. Зібрали всі в одній статті, щоб було простіше визначитися.

Приємного відпочинку!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники