Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

У пошуках вітаміну D: до Ізраїлю через Люблін

Комбінована подорож до Ізраїлю

Чим холодніше стає за вікном, тим більше хочеться у теплі краї. Ізраїль – те, що треба для побачення з теплим морем. Щоб спланувати недорогу подорож до Тель-Авіва, можна обрати складений маршрут через Польщу автобусом та лоукостом. Така поїздка дає змогу побачити дві країни за одну відпустку і зекономити на квитках.

Подорожуємо через Люблін

Люблін за один день

Осіння поїздка до Любліна сподобається любителям довгих прогулянок старим містом. Якщо ви тут тільки проїздом, хапайте фотоапарат, каву у найближчій кав’ярні та проведіть кілька годин у “Маленькому Кракові”. Навіть цього вам буде достатньо, щоб зрозуміти атмосферу Любліна. Прогулятись старими вуличками дасть змогу погода – у жовтні буде не менше +18. Вам допоможуть підказки від наших блогерів: як за один день побачити весь Люблін, та за що його можна полюбити з першого погляду.

Найекономніший варіант подорожі до Любліна з України – автобусом. Квиток Київ-Люблін буде коштувати 450 грн (16 євро), а квиток Львів-Люблін – 315 грн (11 євро). Автобус прибуває у центр міста, завжди є змога скористатися камерою схову та зробити експрес-тур Любліном.

Аэропорт Port Lotniczy Lublin знаходиться всього за 10 км від центру міста. Доїхати до нього можна автобусом або таксі за 20 хвилин. Серед лоукостів тут можна побачити рейси авіакомпаний LOT, Ryanair, TUI та Wizz Air.


До Тель-Авіва за 50 євро

Тель-Авів

В Ізраїлі у жовтні починається пляжний сезон. Ідеальна погода з постійним показником +30 дає змогу насолодитися теплим морем. Це не найкращий час для екскурсій та подорожей країною, та для лінивих годин на пляжі – ідеально. Місто має велику пляжну смугу та усі умови для туристів, що хочуть насолодитися Середземним морем.

Міжнародний аеропорт імені Бен-Ґуріона знаходиться за 14 км від Тель-Авіва. Доїхати до міста можна автобусом за 20 хвилин. Зручний великий аеропорт приймає більшість авіакомпаній світу і має неабиякий потік пасажирів на рік. Однак, будьте готові до ретельного контролю, місцева поліція уважно перевіряє усіх гостей країни. У жовтні більшість лоукостів починають запускати рейси з Любліна в теплі країни, орієнтуючись на тих, хто не встиг влітку отримати дозу вітаміну D. Найкращі ціни для туристів пропонує компанія LOT зі зручними рейсами Люблін-Тель-Авів.

✈️ Квитки Люблін - Тель-Авів від 50 євро(1352 грн)

Відпочинок у Тель-Авіві

Пляж у Тель-Авіві

Більшість туристів знають, що тут нема проблем із мовою – на набережній багато наших співвітчизників відкрили атмосферні кафе та магазини. Ви зможете легко знайти потрібний напрямок або цікаву екскурсію з україномовним гідом.

Кращими пляжами у Тель-Авіві вважаються: Тель-Барух, Цук Цафон та Хоф а Цук. Усі вони мають чудовий берег, білий пісок та платний вхід. Містяни звикли до туристів та швидко пристосувалися до ведення туристичного бізнесу: шезлонги, парасольки, фаст-фуд та розваги тут на кожному кроці.

Обов’язкова програма у Тель-Авіві – старе місто Яффа. Ця частина значно відрізняється від звичного сучасного Тель-Авіва: вузенькі вулички, колоритні магазини, національні ресторани та активні туристи, які шукають локації для вечірнього відпочинку після сонячного дня.

Жовтень ще досить спекотний для довгих денних прогулянок, та якщо ваша поїздка передбачає екскурсію до Єрусалима, краще планувати два дні у святому місті. Свята Земля стане відкриттям для тих, хто вважає місто виключно паломницьким. В Єрусалимі є чудові парки, музеї та обов’язковий для кожного туриста базар Шук.

Бажаємо вам теплої осені!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники