Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Нідерланди від €28: весняний настрій у трьох містах

Нідерланди

Хоча тюльпани й можна знайти у квіткових крамницях цілий рік, вони досі залишаються символом весни. Їдемо туди, де вони ростуть! Ми розробили три бюджетні маршрути для подорожі Нідерландами. Обирайте місто до душі, щоб побачити Королівський парк, берег Північного моря або тиху провінцію. Дешевшою мандрівку зробить пересадка у Варшаві.

До Варшави за €15

Варшава

Бюджетний маршрут до Нідерландів пролягає через столицю Польщі. Дістатися до Варшави за доступними цінами можна автобусом Київ – Варшава за 430 грн (€16,5), або Львів – Варшава за 380 грн (€15). Місто зручно розташоване у центрі Європи, аеропорти Варшави стали популярними серед лоукостерів. Дешеві авіарейси виконуються компаніями LOT, Wizz Air та Ryanair. Аеропорт Frederic Chopin WAW є хабом для більшості бюджетних авіаліній, що пропонують рейси по всій Європі. Знаходиться аеропорт у 8 км від міста, можна доїхати всього за 8 хвилин автобусом, потягом або на таксі.

Автобуси з України зупиняються на Центральному автовокзалі, у самому серці міста. Радимо планувати подорож з урахуванням прогулянки Варшавою. Кілька вільних годин стануть у нагоді для обіду та знайомства зі столицею. Наш блогер у минулому розповідав, як цікаво провести день у Варшаві. У березні температура повітря у столиці зросте до 10-13 градусів і може знадобитися парасолька.


До Амстердаму за €52

Амстердам

У березневому Амстердамі сонячна погода сприяє довгим прогулянкам каналами та вулицями столиці. Місто наповнюється ароматами весни, біля всіх магазинів та кав’ярень з’являються довгоочікувані тюльпани, іриси та нарциси. Крім яскравої культурної програми, туристи з 21 березня 2020 року можуть відвідати Кекенхоф – Королівський парк квітів. Звичайний квиток до парку коштує €19, радимо скористатися вигідною пропозицією квиток+трансфер до парку і назад за €37,5.

Аеропорт Амстердаму Schiphol розташований за 20 хвилин від міста. Він вважається одним із найбільших аеропортів Європи – співпрацює з більш ніж сотнею авіакомпаній. Лоукостери прибувають у термінали Н та М, регулярні рейси з Шенгенської зони прибувають у термінали В та С. Дістатися до міста можна на таксі за €39, автобусом за €5 та потягом за €5,4.

У березні можна знайти апартаменти в Амстердамі від €33 за добу, квітень та травень вважаються найдорожчими місяцями туристичного сезону. Ціна однієї доби у готелях міста від €50 у березні та від €80 у квітні. Радимо розраховувати мінімум €50 на добу на харчування. Центральною частиною міста можна гуляти пішки, а у віддалені райони Амстердаму курсують трамваї, метро та автобуси. Денний проїзний квиток коштує €8.

✈️ Квитки Варшава – Амстердам від 37 євро

До Ейндговену від €28

Ейндговен

Щоб бюджетно подорожувати Нідерландами, радимо обрати місто Ейндговен. Лоукостери пропонують квитки з Варшави до Ейндговена від €13, а ціни на готелі тут у два рази нижчі, ніж в Амстердамі. Місто розташоване на півдні Нідерландів, на кордоні з Німеччиною та Бельгією. Одна з переваг відпочинку в Ейндговені – близькість до Амстердаму, Брюсселю та Дюссельдорфу.

До Ейндговена ще не дісталася слава туристичного центру, прогулянка тихими вуличками міста занурює гостей у провінційну атмосферу Північного Брабанту. Ейндговен може похизуватися всього кількома історико-культурними об’єктами: церква августинців 19 століття, церква Святого Георгія та етнографічний музей під відкритим небом.

Оренда апартаментів в Ейндговені коштує від €23. Готелі пропонують кімнати від €40. Ціни на харчування в Ейндговені трохи нижчі за столичні – пообідати у ресторані можна за €15, а вечеря буде коштувати €18-20. Дістатися до Амстердаму можна автобусом за €7 або потягом за €21,5. Кожного дня з центральної залізничної станції курсують потяги https://www.nsinternational.nl/en до Брюсселю, Брюгге та Дюссельдорфу, ціна залежить від дня тижня, часу відправлення та віку пасажирів.

Аеропорт Vliegbasis Eindhoven розташований за 8 км від центру міста. Термінал працює з 4:30 до 00:00, тож залишитись тут на ніч, щоб дочекатись наступного рейсу або трансферу не буде можливості. Дістатися до Ейндговену можна автобусом за €3,75. З аеропорту курсують потяги та автобуси до Амстердаму.

✈️ Квитки Варшава – Ейндговен від 13 євро

До Роттердаму від €87

Роттердам

По морські пейзажі радимо їхати до Роттердаму – найбільшого портового міста Нідерландів. Саме тут можна скуштувати найсвіжіший оселедець, побачити круїзні лайнери, погодувати чайок та погуляти мегаполісом з хмарочосами у модерному стилі. Роттердам було повністю зруйновано під час Другої світової, тож класичні будиночки 17-18 століття ви знайдете тут тільки в одному районі, що найменше постраждав від бомбардувань. У місто їдуть подивитися на сучасну архітектуру, піднятися на останні поверхи багатоповерхівок та зустріти захід сонця з видом на море. Гурманам радимо побувати на ринку Markthal, з екскурсією можна прогулятися старим районом Delfshaven та зайти на вежу Euromast для кращого панорамного виду Роттердаму.

У місті можна знайти квартиру за €35, готель буде коштувати від €70. Легкий сніданок в Роттердамі буде коштувати €7-10, обід – €15-17, а повечеряти з вином або пивом тут коштує від €23. Дістатися до Амстердаму можна автобусом за €6, потягом за €20 або на таксі за €200.

Rotterdam The Hague Airport розташований за 6 км від Роттердаму та є хабом для бюджетної нідерландської авіакомпанії Transavia. Доїхати до центра міста можна автобусом за €3. Щоб дістатися з аеропорту Роттердаму до столиці, треба сісти на автобус №33, що прямує до Центрального залізничного вокзалу Роттердаму і обрати потяг до Амстердаму, квиток коштує від €21.

✈️ Квитки Варшава – Ейндговен від 72 євро

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники