Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
05.03.1820240

Корисне до свята: як спланувати подорож із мамою

1

Якщо ви вже виросли з віку, коли найкращим подарунком для мами була листівка, намальована кольоровими олівцями, покажіть їй “дорослого” чи “дорослу” себе. Поділіться улюбленими місцями та розвагами, спланувавши спільну подорож. Для більших веселощів візьміть із собою бабусю та влаштуйте ідеальний сімейний тімбілдинг.

Щоб поїздка ненароком не стала сімейним скандалом, скористайтеся нашими порадами.

Програма

1

Домовтеся “на березі”, чого від поїздки чекає кожна сторона. Навіщо вам подорож – подивитися нові місця чи разом провести час? Продумати потрібно, починаючи від інтенсивності пересувань та екскурсій до інтересів кожного члена сім’ї та їх бюджету. Золота середина – орієнтир для правильного вибору.

Бажання і можливості

2

Плануючи подорож із мамою, враховуйте її вік та стан здоров’я. Якщо є які-небудь обмеження, краще обирати тактику «дрібних перебіжок» і регулярно зупинятися для відпочинку.

Старших родичів дорога може стомлювати швидше, а ніч в автобусі виявиться одним із пекельних кіл. У майбутній подорожі особливо важливо продумати комфортні місця зупинки. Зручні ліжка, апартаменти з ліфтом і т.д.

Обов’язково згадайте, про що мріє мама чи бабуся. Можливо, ваша поїздка стане тим самим заповітним маршрутом або дорогою до здійснення мрії


Новизна порціями

3

Щось легке і зрозуміле для вас може збентежити старших. Навіть якщо це процедура паспортного контролю на кордоні або пересадка з автобуса на автобус. Будьте готові дати короткі і прості пояснення тоді, коли вони справді будуть потрібні.

Бюджет по поличках

4

Оберіг від неприємних сюрпризів – завчасна розмова про фінанси. Хто оплачує поїздку: ви, мама або кожен сам за себе? Якщо хочеться зробити членам сім’ї подарунок, на який вони навряд чи погодяться, сучасні процедури покупки-броні квитків і апартаментів далеко не обов’язково потребують особистого залучення. Домовтеся, як розподілите витрати на місці – це попередить метушню.


Традиція ностальгії

5

Така подорож – генератор спогадів для майбутнього. Але ще одна його опція таїться в воскресінні добре забутого старого. Наприклад, щороку їхати з наметами до села, де росла прабабуся – чому ні?

Не забувайте ставити запитання, чим більше – тим краще. Ще одна порада – завести звичку робити знімки з тими ж героями і на тих же місцях, де вони зроблені давно.

Не відкладайте ідею

6

Подорож зі старшими не схожа на дружній тріп або романтичну вилазку. Але навіть при наявності “мук і страждань”, після повернення вас чекає ні з чим не зрівнянний досвід та прокачані відносини з сім’єю.

Тіште рідних, приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники