Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
10.07.1910515

Літні пригоди в Україні

Подорожі Україною

Літо прийшло, а відпустка ще далеко? Світлини друзів в Instagram не дають спокою? Ми знайшли п’ять місць біля Києва, де треба зробити кілька шедевральних фотографій! Ці подорожі вихідного дня запалять ваш вогонь пригод. Готуйтеся до вихідних та пізнавайте Україну разом з нами!

Умань

Умань

Найпопулярніший маршрут мандрівників вихідного дня – мальовничий парк у місті Умань “Софіївка”. Цей парк – вікове освідчення у коханні і локація №1 для найрізноманітніших світлин. Крім відомого усім озера зі змією, на вас чекає дендропарк, альтанка кохання, лабіринт з величезних валунів, тихі зарості хвойних дерев та стрімкі водоспади.

Весь парк створений для любителів фотомистецтва, а найкращі знімки виходять влітку та восени. Доїхати до Умані з Києва ви можете за три години на автобусі. У літню спеку вам стане у нагоді вода, обід та покривало. Тут можна провести весь день і повернутися додому пізно ввечері.


Коростишівський каньйон

Коростишівський каньйон

Житомирська область радує українців кількістю унікальних місць для відпочинку. Одна із відомих локацій – Коростишівський каньйон. Штучне озеро, утворене після затоплення гранітного кар’єру, нагадує американські пригодницькі фільми. Блогери та мандрівники з усіх міст України їдуть до каньйону заради кількох кадрів на фоні блакитного озера і гранітних стін кар’єру.

Ця локація знаходиться дуже близько до Києва – всього година автобусом. Коростишівський каньйон захоплює контрастними кольорами і може стати ще одним українським місцем зйомок для Pink Floyd або Hurts.


Замок Радомишль

Замок Радомишль

Оповитий давніми таємницями, замок у місті Радомишль треба відвідати не тільки любителям смачного пива, але і маньякам крутих фотографій на фоні старовинних фортець. У замку є музей, ресторан і багато місць для відпочинку. В умовах гарної погоди, тут можна залишитися на весь день, знайти смачну національну їжу та поспілкуватися з місцевими пивоварами. Дорога до Радомишля з Києва займає дві години.


Переяслав-Хмельницький

Переяслав-Хмельницький

У зовсім іншій стороні від Києва ми знайшли ще одне місто, що підкорило серця інстаграм-спільноти. Тревел-блогери обожнюють Переяслав-Хмельницький за кількість локацій для оригінальних світлин і відпочинку. У місті працюють тридцять музеїв, але більш популярне місце для пікніку та прогулянок – Переяслав-Хмельницький музей під відкритим небом. Саме тут ви знайдете українську автентичність та можете без перешкод заповнювати вашу картку пам’яті на фотокамері знімками біля млинів та хатин. Для натхнення радимо подивитися фото в Instagram за хештегом #ukrainetravel.


Голубі озера

Голубі озера

Фаворитом літнього відпочинку ми вважаємо Голубі озера на Чернігівщині. Тут добре залишатися відпочивати на всі вихідні. Одна така подорож подарує вам море вражень: чиста блакитна вода, густий ліс, охайна територія, піщаний пляж і багато місць для активних ігор.

Найкращий час для фотографій – ранок, ще коли над водою стоїть туман. Доїхати до Голубих озер з Києва можна з пересадкою у Чернігові або у Гомелі до зупинки Грибова Рудня.

Готуйтесь до вихідних та пізнавайте Україну разом з нами!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники