Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Невідома Румунія: побачити Карпати з іншої сторони

Румунія восен

Румунія дуже рідко зустрічається в сучасних путівниках з описами кращих туристичних об’єктів. Виправляємо несправедливість: Трансільванія магічна, колоритна та дуже мальовнича. Подивіться фото з подорожей Румунією та починайте збирати речі на зустріч з графом Дракулою. А чому ні? Бо ж він один з небагатьох, хто прославив цю таємничу країну.

Траса Трансфагараш та озеро Балео

Траса Трансфагараш

Краєвиди, які дозволяє побачити траса Трансфагараш, достойні екранізації нової частини “Володаря перснів”. Насолоджуватися красою можна 160 км, а висота гір буде сягати 2050 м. Тож, прямуючи до Румунії, беріть фотокамеру та робіть інста-фото на кожному кроці – тут є чим здивувати народ у соцмережах.

Озеро Балео

Туман над озером Балео, загадкові звуки природи та ідеально чиста гірська вода - це короткий опис пейзажу, що відкриється на висоті 2024 м.


Місто Брашов

Місто Брашов

Ви здивуєтесь тому, які міста можна побачити у Румунії. Наприклад, місто Брашов з фортецею та помаранчевими дахами старих будинків. Нагадує Хорватію, чи не так? Пройтися вуличками Брашова та пообідати у місцевому ресторані повинен кожен турист – це є у нашому списку must to do.


Замок Бран

Замок Бран

Любителі історій про вампірів будуть у захваті – замок Бран найбільше схожий за описом на домівку графа Дракули. Якщо уявити усі жахливі епізоди з роману про справжнього вампіра і прогулятися замком, стає трохи лячно. Та загалом, місцина дуже мальовнича і загадкова.


Національний парк Беушніца

Парк Беушніца

Природний парк займає величезну територію і займає важливе місце серед туристичних місць Румунії. Беушніца – це неймовірно привабливий парк з озерами, водоспадами та усіма відомими у Європі рослинами. Здається, що от-от вийдуть ельфи чи єдинороги до водопою, настільки казково навкруги.


Містечко Сібіу

Місто Сібіу

Сібіу – це дві площі, ратуша, міст, церква і повне порозуміння з природою Карпат. Доречі, це місто назвали “ідеалістичним містом для життя”, що повністю відповідає реальності.


Румунія стає все більш привабливою туристичною країною, де прекрасні дороги дають змогу подорожувати автобусом. Ціни на проживання та харчування майже не відрізняються від українських, а місць для захоплення достатньо на кілька поїздок. Встигніть побачити Румунію цієї осені, щоб не чекати нового теплого сезону для здійснення мрій.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники