Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
11.12.1911090

На лижі до Європи: обираємо вигідний маршрут

Гірськолижні курорти Італії та Істанії

Любителі екстремальних вражень знають, де краще зекономити, щоб провести в горах більшу кількість днів. Для прикладу ми розробили вигідні маршрути до кращих схилів Європи. У подорожі на гірськолижні курорти спробуйте поєднати поїздку автобусом до Варшави із перельотом до Іспанії та Італії.

Через Польщу дешевше

На лижі через Польщу

Варшава – найпопулярніше транзитне місто Європи серед українців. Зручні рейси та низькі ціни на європейські напрямки спонукають любителів зимового катання обирати комбіновані подорожі через Варшаву. Лоукостери, що прямують з Варшави до Іспанії та Італії, пропонують гарні умови для любителів гірськолижного спорту. Перевезення спортивного інвентаря коштує від 15 євро (398 грн), залежно від авіакомпанії.

Ми вже розповідали про аеропорти Варшави та авіакомпанії, що базуються в них. Швидко та дешево доїхати до Варшави можна автобусом, квиток Київ-Варшава коштує від 378 грн (14 євро), а квиток Львів-Варшававід 250 грн (10 євро). Радимо провести хоча б один день у Варшаві перед вильотом на курорт.

Засніжене місто до середини лютого живе у зимовій казці: ярмарки, ковзанки, глінтвейн та різдвяні сорти пива. Доїхати до аеропортів Варшави можна з центрального вокзалу, що розташований біля історичної частини міста.


Італійська зима

Зимой в Італії

Італія може дивувати гостей у будь-який період року. Пристрасна країна приймає туристів на гірськолижних курортах поблизу Венеції, Мілана, Бергамо, Верони, Турину та Флоренції. Для тих, хто тільки знайомиться з зимовим відпочинком в Італії, радимо обрати маршрут через Мілан. У січні італійські та польські лоукостери пропонують низькі ціни на перельоти – від 20 євро (530 грн) за квиток Варшава-Мілан. Найкращі ціни пропонують перевізники Ryanair та Wizzair.

Доїхати від Мілана до гірськолижних курортів можна за три години. Найпопулярніші серед них – Лівіньо, Мадесімо, К’єзо Вальмаленко, Апріка та Фопполо. Вартість ski pass на день тут від 35 до 50 євро. Схили полюбляють як новачки, так і професіональні спортсмени. Траси відкривають у грудні, а закінчується сезон у квітні-травні. Італійські Альпи користуються попитом серед туристів з усього світу, у сезон тут бувають тисячі любителів гірськолижного спорту з України, однак більшість відпочиваючих – італійці, французи, шведи та німці.

Переваги відпочинку в Італії взимку – помірна температура у містах, ідеальні схили для катання, смачна їжа та шопінг. Подорож через Мілан може стати приводом купити речі з брендових магазинів за низькими цінами, але радість від вдалого шопінгу трохи гасне від цін на проживання та їжу. Середня ціна за апартаменти біля гірськолижних курортів – 60 євро за добу. Проживання в Мілані буде коштувати від 65 євро за добу в апартаментах. Обід на схилах буде котувати від 20 євро, а в Мілані – 18-22 євро.

✈️ Квитки Варшава – Мілан від 20 євро (527 грн)

Море вражень від Іспанії

Гірськолижні курорти Іспанії

Крім архітектури, морських пейзажів, танців та морепродуктів, Іспанія може здивувати непоганими гірськолижними курортами. Одне з найпопулярніших місць зимового відпочинку – Формігаль. Доїхати до схилів можна через Барселону, що за 375 км від курорту. Європейські лоукостери пропонують найнижчі ціни серед перевізників, вирушаючи до Іспанії через Варшаву. Кращі пропозиції у лоукостера Ryanair у січні.

Формігаль користується попитом серед іспанців, туристів мало, що впливає на ціни: ski pass коштує 40 євро на один день. Тут можна відпочити набагато дешевше, ніж в Італії або Франції. На курорті три зони катання, розвинута інфраструктура і працює новий підйомник. Сезон починається у грудні, а закінчується у середині квітня. Тут працює лижна школа, можна починати катання саме з Формігалю – траси широкі та вільні.

Зимовий відпочинок в Іспанії має свої переваги: менше туристів, а також починається сезон знижок. Вулиці Барселони в холодну пору року вільні від туристів і можна потрапити до найвідоміших музеїв світу без черг. Подорожуючи Іспанією у січні, є шанс купити демісезонний одяг та взуття з великим дисконтом.

Проживання на курорті буде коштувати від 40 євро за одну добу, а в Барселоні від 35 євро у зимовий сезон. Поїсти в Іспанії можна будь-де: після смачного обіду за 15-18 євро усі годину насолоджуються сієстою.

✈️ Квитки Варшава – Барселона від 30 євро (790 грн)

Бажаємо вам активних зимових канікул!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники