Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
03.04.2016686

Розважаємось, як можемо: ідеї для тих, хто вдома

Дозвілля на карантині: 10 способів провести час

Вимушений карантин майже нічого не змінив у житті інтровертів, а от екстраверти брак людей навколо сприймають відчутно важче. Пропонуємо поглянути на цю ситуацію з іншого боку. Ходять чутки, що для формування нової звички потрібен 21 день. Можливо, не так і погано без людей навколо?

Зібрали для вас 10 ідей, які допоможуть і новому навчитися, і відпочити, і провести час із користю, дотримуючись умов карантину. Залишайтесь удома!

Справа №1. Виспатись

Виспатись

Відмовка “я не можу виспатися” тепер не діє. Більшість із нас працює вдома, тому використайте час, який ви витрачали на дорогу до офісу й назад, макіяж або чергу за ранковою кавою на сон. Забезпечте собі здоровий колір обличчя та бадьоре самопочуття.

Справа №2. Список цілей

Список цілей

Новорічні обіцянки мають властивіть забуватися навесні. Перегляньте свої плани та цінності, щоб нарешні визначитися, чого саме ви б хотіли. Скористайтесь технікою SMART, згідно з якою мета має бути конкретна (specific), вимірювана (measurable), досяжна (achievable), доцільна (relevant) та з визначеним терміном досягнення (time bound). Формулюючи мету, зафіксуйте ці критерії в одному реченні.

Справа№3. Переглянути гардероб

Переглянути гардероб

Ревізія гардеробу – справа, на яку завжди не вистачає часу, але не зараз. Проводячи вдома увесь час, займіться сортуванням речей. Не дивуйтесь, якщо знайдете щось, про що встигли забути. Розділіть речі на ті, які хочете залишити, які хочете продати онлайн або віддати на благодійність, а також ті, які треба викинути. Окремо відкладіть речі, які потребують ремонту.

Справа №4. Замовити доставку їжі

Замовити доставку їжі

Коли не має змоги сходити до улюбленого ресторану чи кав’ярні, врятує доставка. Себе ви порадуєте улюбленими стравами, а власників закладів підтримаєте у цей непростий для них час. Крім того, сервіси доставки часто мають знижки, тому можна ще й зекономити. Замовляти можна на UberEats, Raketa або Glovo. Смачного!

Справа №5. Освоїти новий рецепт

Освоїтит новий рецепт

Відчуйте себе справжнім шефом, обравши страву, яку не готували раніше, та спробуйте приготувати її на власній кухні. Отримаєте цікавий досвід, а може й відкриєте приховані кулінарні таланти. Надихнутись можна на цьому сайті, рецепти там відпрацьовані та точні. У будь-якій незрозумілій ситуації згадуйте про справу №4.

Справа №6. Подивитись українське кіно

Подивитись українське кіно

Після смачної їжі можна й фільм подивитися. Тим більше, що в Україні є новий сервіс із легальним контентом. Поки що там 6 стрічок, але це тільки початок. Запасайтесь хрумким попкорном та дивіться вітчизняне.

Справа №7. Відвідати оперу онлайн

Відвідати оперу онлайн

Поціновувачам класики радимо переглянути безкоштовну онлайн-трансляцію оперних та балетних творів Віденської опери. Початок вистав щодня о 20:00, матеріали доступні протягом доби. Все, що вам треба зробити – зареєструватися на сайті.

Справа №8. Прогулятися віртуальними музеями

Прогулятися віртуальними музеями

Ще один варіант подорожей онлайн – завітати до віртуальних залів найкращих музеїв світу. Радіємо, що сучасні технології дозволяють це зробити. Це може бути паризький Лувр, нью-йоркський Метрополітен, флорентійська галерея Уффіці чи мадридський Прадо. Гарної прогулянки!

Справа №9. Пройти навчальний курс

Пройти навчальний курс

Відчуйте себе студентом, опанувавши нову професію, або ж розширивши знання з обраного фаху. У період карантину доступні тисячі платформ для безкоштовного навчання. Курси пропонують як українські, так і закордонні ресурси. Переконайтесь на Coursera або Prometheus. Знання за плечима не носити, правда ж?

Справа №10. Стати геймером

Стати геймером

У час, коли більшість із нас вимушено сидить удома, онлайн-ігри можуть стати цікавою альтернативою телевізору. Більше того, зареєструвавшись на стрімінговому сервісі, можна знайти однодумців та навіть друзів. Не обов’язково бути геймером, адже ви можете транслювати будь-яке своє хобі – від малювання пейзажів до випікання пончиків.

Бережіть себе та будьте здорові!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники