Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Небанальні пригоди: пікантний музей у Чехії та долина Рейну у Німеччині

Чехія

Туристичні маршрути вже не викликають захвату? Треба шукати цікавіші місця для подорожей. Ми ознайомилися з небанальними місцями в Чехії та Німеччині й обрали кілька оригінальних варіантів для незвичайної подорожі Європою.

Чехія

Усі знають чеське пиво та готичне старе місто Прага. Та що ви скажете, якщо у вашому маршруті з’являться ще три точки must visit? Майте на увазі - ваші друзі точно не знають про ці місця.

Чеський рай або кам’яна країна

Чеський рай

Саме тут можна піймати славнозвісний дзен - сіро-зелені пейзажі на фоні блакитного неба, скелі та замки, дика природа, змішана зі старовинними стежками углиб лісів. Добратися до “Чеського раю” можна на автобусі, заповідник знаходиться поблизу міста Турнов. Це незвичайне місце досі не окуповане сотнями туристів, тому беріть зручні капці, шукайте пригод та знімайте інста-сторіс на фоні заповідних ландшафтів.


Незвичні машини для задоволення

Музей

Цікаво та трохи ексцентрично можна провести час у музеї секс-машин у Празі. Найдревніша професія в Чехії легальна і прибуткова. Тому заклад, що освітлює інтимну тему - це нормально і, навіть, цікаво. Крім складних механічних пристроїв, гості двоповерхового музею можуть побачити еволюцію приладів, що допомагали отримати задоволення, книги, фото і ознайомитися з відвертими історіями героїв еротичних досліджень.


Чеське пиво на висоті

Бар

Немає нічого оригінального в тому, щоб випити пива в літаку. Та чи були ви в барі, який ще чотири десятки років тому зробили найандеграунднішим місцем Чехії? Фішка закладу у тому, що в минулому це був справжній повітряний лайнер, який зараз використовують, як домівку для сучасної музики, танців та небанальних коктейлів. Знаходиться Aeroplane Bar Letka Tu-104 у місті Оломоуц і має достатньо приємні ціни на якісне пиво.



Німеччина

Важко уявити, скільки чудових місць можна побачити в Німеччині. Країна увібрала і сучасний ритм життя, і віру в історичне багатство культури. Та чи є такі маршрути, що будуть цікаві досвідченому туристу?

Кілька днів у долині Рейну

Рейн

Великі міста з історичними вулицями - це добре, а як щодо величезної фотогенічної долини на кілька днів? Доїхати занадто просто для реальності - автобусом до міста Коблєнц, що недалеко від Франкфурту. А там уже беріть велосипед та насолоджуйтесь природою й середньовічними фортецями. Тут неймовірні пейзажі на фоні річки, казкові замки та ідеальна атмосфера для відпочинку за межами мегаполісу.


Музей звичайних речей: шпалери

Музей

Що може бути оригінальним за те, коли туристи роздивляються звичні речі та дивуються, ніби це щось екстраординарне? Тож, запрошуємо до музею шпалер, що знаходиться у місті Кассель в центральній частині Німеччини. До речі, найякісніші шпалери з 1920 року завжди виробляли саме на цій фабриці. Тут можна побачити навіть експонати, що малювали художники від руки, описуючи історичні події та побут німців.


Volt для гурманів

Вольт

Ресторан Volt, що відкрився у будинку електропідстанції у Берліні - це незвичайне місце відпочинку, де шеф-кухар дивує кулінарними шедеврами місцевої кухні у сучасному виконанні. Ідея ресторану в тому, щоб у аскетичному інтер’єрі давати гостям скуштувати сезонні страви без пафосу та модернових додатків. Найсмачніше тут - хліб, тож спробувати кілька сортів - це мінімум, який вам варто виконати.

Бажаємо вам цікавих подорожей Європою!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники