Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
05.09.1914696

З Варшави до Франції за 12 євро

З Польщі до Франції

Казкові ціни можуть стати приводом для омріяної подорожі до Франції. Любителі круасанів, тримайтеся – сьогодні у нашій постійній рубриці складених маршрутів дві країни та чотири міста.

На зустріч з Францією до Варшави

З Варшави до Франції

Щоб здійснити мрію дитинства та потрапити до Діснейленду, треба обрати найвигідніший маршрут і запастись терпінням. Планування бюджетної подорожі починається, як мінімум, за пів року до відпустки. Лоукости з Варшави пропонують дуже низькі ціни на перельоти до Франції. Квитки на автобус Київ-Варшава коштують 570 грн (20 євро). Доїхати ж автобусом зі Львова до Варшави буде коштувати 400 грн (14 євро).

У Варшаві є два аеропорти, де базуються лоукости – Модлін та Шопен. Frederic Chopin WAW знаходиться у 10 хвилинах від столиці. Доїхати до нього можна автобусом, потягом або на таксі. Modlin WMI найпопулярніший аеропорт серед лоукостів Варшави. Знаходиться Модлін трохи далі від міста, доїхати можна автобусом за 258 грн (9 євро).

До Франції прямують такі лоукост-авіакомпанії: Ryanair, Wizz Air, Lot та CityJet.



До Парижа за 17 євро

Варшава-Париж за 17 євро

Закохатися у Париж можна менш ніж за 20 євро – квитки на літаки Ryanair у жовтні та листопаді дозволяють запланувати осінню подорож без зайвих витрат. Лоукости базуються в аеропорту Бове Aéroport de Beauvais-Tillé. Це найвіддаленіший пункт прильоту у Парижі, але він вважається популярним транзитним аеропортом та домівкою чартерних рейсів. Заощаджені 100 євро вам стануть у нагоді: найромантичніше місто у світі, ще й одне з найдорожчих у Європі.

Париж обов’язково увійде у ваш персональний список улюблених міст: пройдіть туристичною програмою та відкрийте гастро-путівник, щоб спробувати Париж на смак.

✈️ Квитки Варшава - Париж від 17 євро

До Ніцци за 20 євро

Варшава-Ніцца за 20 євро

З Варшави до Ніцци можна долетіти за кілька годин. Французька Рив’єра зустрічає туристів до пізньої осені. Авіакомпанія Wizz Air пропонує дістатися до моря за 20 євро. Гості Ніцци користуються аеропортом Nice Côte d’Azur, що знаходиться у 7 км від міста.

Усе місто працює на благо туристів: готелі, ресторани, магазини, таксі, СПА-салони і розважальні центри. Найпопулярніше місто – набережна, а найдорожчі ресторани мають по кілька зірок Мішлен.

✈️ Квитки Варшава - Ніцца від 20 євро

До Марселя за 12 євро

З Варшави до Марселя за 12 євро

Перлина Середземного моря знаходиться у володіннях Французької Республіки. Марсель - друге за величиною місто у країні. Туристи обожнюють Ліонську затоку, барвисті пейзажі та ритм життя французів у Марселі.

Aéroport de Marseille Provence знаходиться у 27 км від міста. З Варшави до Марселя найкращі ціни пропонує Ryanair, а літаки курсують майже кожного дня.

✈️ Квитки Варшава - Марсель від 12 євро

До Бордо за 20 євро

З Варшави до Бордо за 20 євро

Неймовірні знижки пропонують лоукости, що курсують з Польщі до Франції – від 20 євро Варшава-Бордо. На зустріч з легендарними краєвидами та казковими винами можна рушати вже цієї осені – найкраща погода у центральній Франції саме у жовтні. Бордо називають головним містом гурманів та кращим відпочинком для любителів піших прогулянок. Доїхати з аеропорту Бордо-Мериньяк можна за 20 хвилин на таксі чи автобусі. Найвигідніші ціни пропонує лоукост Wizz Air для подорожей у жовтні та листопаді.

✈️ Квитки Варшава - Бордо від 20 євро

Бажаємо вам здійснення мрій!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники