logo
Служба підтримки
Укр
Busfor приєднується до BlaBlaCarТакий самий широкий вибір автобусних поїздок.Тепер доступний на BlaBlaCar
redirection-logo

Квитки на автобусАТП-12629

Busfor пропонує квитки на автобуси перевізника АТП-12629 у напрямках по країні. Перевізник здійснює 0 рейсів. Загальний рейтинг усіх рейсів перевізника3.2 (31 відгук)

Відгуки про перевізника "АТП-12629"

Сортувати за
Дата поїздки:23 жовтня 2018Напрямок:Ужгород - Івано-Франківськ
Водитель умничка,когда начался дождь водитель снизил скорость заботясь о безопасности пассажиров и своей так же, приехали в ивано франковск вовремя я довольна
Дата поїздки:24 квітня 2019Напрямок:Львів - Івано-Франківськ
Водій відмовився здійснити посадку на АС Стрийська, підібрав на виїзді. Прохання розібратись в ситуації.
Дата поїздки:15 жовтня 2018Напрямок:Ясіня - Івано-Франківськ
Билетов продали больше, чем мест. Людей в салоне слишком много, от чего душно и неудобно ездить сдетьми. Нужно пускать дополнительные рейсы в дни с большим наплывом людей.
Дата поїздки:16 червня 2019Напрямок:Івано-Франківськ - Київ
Автобус достаточно пожилой (Neoplan Transliner), кондиционер не работал. Были открыты люки и работал обдув, в целом климат внутри приемлимый. Откидной механизм сидений работает, шаг сидений достаточный. Расписание выполнялось. Имейте в виду, что маршрут в основном проходит по дорогам в ужасном состоянии, и, хотя это и не вина перевозчика, выдержать дорогу весьма трудно.
Дата поїздки:18 червня 2019Напрямок:Івано-Франківськ - Київ
Поїздка була неймовірно важка через відсутність нормальної роботи кондиціонера, малі та не зручні сидіння. Майже 12 годин йшли наче ціла вічність...
Дата поїздки:7 серпня 2019Напрямок:Київ - Івано-Франківськ
Не работал кондиционер, из-за этого несколько часов, пока солнце не село, было очень душно и нечем дышать. Водитель на этой поездке был очень хорошим: веселый, отзывчивый.
Дата поїздки:20 серпня 2019Напрямок:Ужгород - Івано-Франківськ
Поїздка пройшла успішно, але відсутність кондиціонера зробила поїздку важкою, жара і духота. А водії і дорога все добре. Прибуття вчасно, все згідно графіка
Дата поїздки:6 вересня 2019Напрямок:Івано-Франківськ - Ужгород
Єдиною проблемою був стан автошляхів, але завдяки майстерності водія і красою краєвидів він був нівельований і настрій був супер.
Дата поїздки:29 липня 2018Напрямок:Київ - Івано-Франківськ
Приємно вразила ввічливість, увага і культура водіїв. Технічний стан автобуса бажає кращого. В Тернополі зламались. Та водії самотужки на протязі пів години усунули несправність. Було видно, що це досвідчені професіонали. В цілому поїздка пройшла добре, я задоволений.
Дата поїздки:18 вересня 2019Напрямок:Львів - Івано-Франківськ
По пути следования водитель часто брал пассажиров в салон без места и люди ехали стоя довольно долго!