Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам
31.10.2013889

Хелловін на карантині: 5 способів розважитись, зберігаючи дистанцію

Хелловін на карантині: 5 способів розважитись, зберігаючи дистанцію

Звичка відзначати запозичені свята допомагає нам почуватися “у тренді”, а також додає ідей для вечорів із друзями. Зараз складно уявити осінь без чорно-помаранчевих кольорів, вирізаних гарбузів та відьомських капелюхів. Навряд чи кожен знає справжню історію цього дня, але ми не будемо вдаватися в подробиці.

Зважаючи на кількість нових випадків інфікування коронавірусом, радимо цього року залишитися вдома і влаштувати домашнє свято. Використайте наші ідеї як сценарій або надихніться на щось своє. Головне – отримуйте задоволення від процесу, навіть якщо ви не вірите у привидів.

Атмосфера понад усе: прикрасьте будинок

 Атмосфера понад усе: прикрасьте будинок

Штучне павутиння, черепи і гарбузи по всьому дому задають настрій, але потребують часу на приготування. Мабуть, найлегший пункт для тих, хто забув поприбирати, адже павутиння вже точно є.

Гарбузове призначення: виріжте ліхтар Джека

 Гарбузове призначення: виріжте ліхтар Джека

Той випадок, коли ваше вміння робити карвінг не береться до уваги. Чим страшніше, тим краще. Не забудьте поставити свічку всередині, щоб ті очиська ще й світилися. Лайфхак: якщо не знайшли яскравий гарбуз, розмалюйте його фарбою в потрібний колір.

Час перетворень: зробіть зомбі-макіяж

Час перетворень: зробіть зомбі-макіяж

Селфі самі себе не зроблять, тож підготуйтесь вразити своїх підписників особливим макіяжем. Зомбі-обличчя, штучні шрами – в інтернеті вистачає майстер-класів та ідей. Святкуючи з родиною, влаштуйте конкурс на найстрашніший образ.

Побороти страх: подивіться фільм жахів

Побороти страх: подивіться фільм жахів

Якщо домашні посиденьки здаються надто мирними, додайте адреналіну з екрану. Подивіться фільм жахів, який завжди відкладали, та відчуйте хелловінський настрій сповна. Тільки сусідів не перелякайте.

Святкуйте онлайн: моторошний квест із друзями

Побороти страх: подивіться фільм жахів

У чорному-чорному домі, на чорній-чорній вулиці… Збирайте команду та грайте онлайн. Обирайте вид гри та капітана, який надішле запрошення всім учасникам. У визначений час ви маєте перейти за посиланням та розпочати гру. На зв’язку можна бути через Skype або Discord, заодно обговорюючи завдання.

Бережіть себе та будьте здорові, бу!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков