Busfor приєднується до BlaBlaCarТакий самий широкий вибір автобусних поїздок.Тепер доступний на BlaBlaCar
redirection-logo

Квитки на автобусЧернівці - Кам-янець-Подільський

Виберіть дату, щоб купити квиток на автобус Чернівці — Кам'янець-Подільський

Виїзд та прибуття за місцевим часом

Розклад автобусів Чернівці — Кам'янець-Подільський на 2024 рік

Популярні рейси

Автобус Чернівці – Кам'янець-Подільський

Залежно від маршруту автобуси та маршрутки відстань від Чернівців до Кам’янця-Подільського долають за півтори-дві години. Обрати найкращий варіант подорожі й гарантувати собі місце в салоні автобуса на рейс допоможе онлайн-сервіс продажу квитків Busfor.

Великий вибір рейсів

Розклад руху автобусів за маршрутом Чернівці – Кам’янець-Подільський містить інформацію про вартість білетів, тривалість руху, час та місце виїзду і прибуття автобусів. На нашому сайті запропоновані рейси від місцевих автоперевізників, а також транзитні рейси від великих транспортних компаній, що забезпечують пасажирські перевезення комфортабельними автобусами до країн Європи. Додаткова інформація: дані про перевізника та марку транспортного засобу.

Рейтинг від Busfor

Зверніть увагу на рейтинг рейсів, що створений на підставі незалежних опитувань наших пасажирів, які вже скористалися цим рейсом. Вони оцінювали якість сервісу за такими критеріями, як чистота в салоні, технічний стан автобуса, ввічливість водіїв та пунктуальність.

Як купити квитки на автобус Чернівці – Кам’янець-Подільський за найкращою ціною

Створіть власний кабінет, оберіть дату та рейс, заповніть стандартну форму замовлення, оплатіть квитки та отримайте їх на власну електронну пошту.

Способи оплати квитків

  • банківською карткою або через онлайн-банкінг;
  • готівкою у терміналі або в касі банку;
  • в офісі компанії «Кий Авіа»;
  • післяплатою у відділеннях «Нової Пошти».

Обов’язково роздрукуйте квитки, адже водії не приймають електронні варіанти.

Зручний онлайн-сервіс продажу квитків

Сайт працює цілодобово, 7 днів на тиждень, без вихідних та святкових днів. Доступ відкритий із будь-якого комп’ютера, що має доступ до мережі інтернет. Для власників смартфонів на платформах Android та iOS створено безкоштовний мобільний додаток.

Ви маєте змогу придбати квитки на автобус з Чернівців до Кам’янця-Подільського для ваших рідних, друзів чи співробітників. Замовляйте та оплачуйте квитки, а ваші близькі зможуть роздрукувати їх самостійно.