Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам
27.04.2013322

Разом проти вірусу: сервіси добрих справ для тих, хто хоче допомогти та тих, хто потребує допомоги

5 способів допомогти в умовах пандемії

Вже півтора місяці ми всі разом переживаємо складні часи, підтримуємо одне одного онлайн та дотримуємося карантину. Однак, для багатьох людей ці умови стали особливо важкими, коли навіть похід за продуктами став надто ризикованим.

Ми знаємо, що багато з вас хотіли б допомогти, або вже допомагає літнім людям, лікарям та діткам у лікарнях. Якщо ви знаєте тих, хто зараз знаходиться у самоізоляції та не може вільно виходити на вулицю, розкажіть їм про ініціативи, описані нижче. Давайте робити добро разом!

BlaBlaHelp

BlaBlaHelp

Безкоштовний мобільний додаток, який об’єднує користувачів BlaBlaCar із сусідами, котрим потрібна допомога з купівлею продуктів або походом до аптеки. Завантажте додаток собі і розкажіть про нього тим, кому він стане в нагоді. Багато людей зараз навіть не знають, що звернутися по допомогу можна швидко і без додаткової плати.

Як це працює?

  • Якщо вам потрібна допомога з покупкою продуктів чи походом до аптеки, або ви знаєте когось, хто цього потребує. Завантажте додаток та знайдіть волонтерів у своєму районі – вони будуть раді вам допомогти.
  • Якщо ви хочете допомогти. Поставте відповідну відмітку в додатку і вас побачать люди, які потребують допомоги.

App Store
Google Play



Благодійний фонд “Пацієнти України”

Пацієнти України

У часи, коли ми не маємо ні вакцини, ні ліків проти коронавірусу, ми можемо лише об’єднати зусилля й підтримати наших лікарів та пацієнтів. На сайті “Пацієнти України” є можливість повідомити про необхідність допомоги конкретній людині або лікарні, а також зробити миттєвий онлайн донейт. Зібрані кошти йдуть на закупівлю великих партій захисного одягу для лікарів, масок, рукавичок та окулярів. Фонд звітує про свою роботу та підкріплює детальні звіти.


Українська волонтерська служба

Українська волонтерська служба

Зусиллями волонтерів та команди Української волонтерської служби було створено волонтерський центр допомоги – некомерційний проєкт, який об’єднує тих, хто готовий допомогти, з людьми та організаціями, яким потрібна допомога волонтерів.


Таблеточки

Таблеточки

В умовах карантину фонд «Таблеточки» відкрив онлайн-крамницю, щоб кожен бажаючий міг допомогти, не виходячи з дому. У крамниці можна придбати критично необхідний захист від коронавірусу для онковідділень: одноразові рукавички, респіраторні маски для дітей, маски для медсестер, антисептики та антибактеріальні килимки.


Superonuki від “Життєлюба”

Superonuki

Під час карантину благодійний фонд “Життєлюб” піклується про літніх людей, яким потрібно дотримуватись умов самоізоляції. Через платформу Superonuki волонтери допомагають стареньким залишатися вдома та бути в безпеці. Кошти збирають на ліки та продукти, а також допомагають з оплатою оренди квартири.

Будьте здорові та допомагайте одне одному!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков