Мои билеты
Служба поддержки
Вопросы и ответы
Договор оферты
Блог
О нас
Контакты
Перевозчикам
Агентам

ТОП перевізників Busfor: рейси, яким довіряють пасажири та зимова знижка від “Euroclub”

Євроклуб – Busfor.ua

Ми часто пишемо про знижки до різних країн, однак не варто забувати, що Busfor – це, перш за все, маркетплейс, і на нашому сайті є тисячі перевізників за напрямками, серед яких ви точно знайдете свій. Обираючи квиток, звертайте увагу на перевізника та на його рейтинг, щоб поїздка була комфортною.

Щоб допомогти вам зорієнтуватися, ми вирішили знайомити вас із надійними перевізниками у рубриці “Busfor рекомендує”. Починаємо з “Euroclub” – багаторічного партнера нашого сервісу.


Сучасний та потужний автопарк

Автопарк – Busfor.ua

Компанія “Euroclub” відома в Україні з 1999 року. Її впізнають за особливою турботою про пасажирів, яка виявляється у поїздках євро-класу. З 2000 року “Euroclub” є постійним членом Асоціації міжнародних перевізників України, а з 2008 року – почесним членом Транспортного союзу України. Основні напрямки перевізника – Німеччина, Австрія і Польща.

“Euroclub” має найновіші автобуси серед українських перевізників, а також постійно оновлює свій автопарк. Флагман компанії – туристичний автобус MAN Lion’s Coach. Вже за місяць після світового дебюту на виставці Busworld 2017 у Кортрейку (Бельгія) він був доставлений в Україну.


Послуги на кожному рейсі

Євроклуб – Busfor.ua

У стандартному наборі послуг на рейсах “Euroclub” – безкоштовні напої, Wi-Fi, клімат-контроль та WC. Схвальні відгуки більш ніж 300 користувачів Busfor підтверджують авторитет цього перевізника під час вибору поїздок до Європи. На сьогодні рейтинг компанії на нашому сайті становить 4,5 з максимальних 5.

Нагадуємо, що оцінку рейсу можуть поставити тільки пасажири, які здійснили поїздку. Саме вони дають відгук якості обслуговування, допомагаючи користувачам обирати за об’єктивними показниками. На оцінку рейсу впливають: пунктуальність водія, технічний стан автобуса, ввічливість екіпажу та чистота салону.


Безкоштовний багаж

Євроклуб – Busfor.ua

Обираючи квитки перевізника “Euroclub”, вам не потрібно хвилюватися щодо оплати багажу. У вартість квитка вже включено 2 стандартних місця 100х50х30 см загальною вагою від 10 до 40 кг. Додатково оплачується тільки той багаж, який перевищує цю норму.

Зимові знижки від перевізника

Тільки до кінця лютого користувачі Busfor мають можливість скористатися знижками від “Euroclub” для поїздок до Австрії.

  • 🔥 Знижка 25% діє на рейс Київ – Відень
    До 28 лютого квитки можна придбати за 2000 1500 грн. Відправлення автобусів щочетверга та щосуботи.


  • 🔥 Знижка 17% діє на рейс Львів – Відень
    До 28 лютого квитки можна придбати за 1800 1500 грн. Відправлення автобусів щочетверга та щосуботи.


Приємних мандрівок та надійних перевізників!

Мы предлагаем бесплатные советы о выгодных путешествиях по Украине и за границу. Хотите их получать?

Подпишитесь на рассылку, чтобы первым получать интересные предложения, новости и скидки от BUSFOR

    
183193
подписчиков