Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
14.09.2020510

Busfor став частиною BlaBlaCar: об’єднання для розвитку галузі перевезень

Розширюємо можливості: квитки на автобус тепер і на BlaBlaCar!

Обійдемось без передмов, адже цю новину вже чула більшість наших користувачів. Офіційно підтверджуємо, що Busfor тепер є частиною компанії BlaBlaCar. Автобусні квитки можна шукати на обох платформах, оскільки ми співпрацюємо тільки з офіційними перевізниками. Обирайте авто з попутниками, якщо подорож термінова, або автобус, якщо на планування є час.

BlaBlaCar – це вибір

Спільнота BlaBlaCar перевищує 90 млн людей у 22 країнах світу, з яких понад 6 млн живуть в Україні. Платформа справедливо вважається найбільшим у світі сервісом для тривалих автодорожніх поїздок з автобусними рейсами від офіційних перевізників та спільними поїздками з попутниками.

BlaBlaCar – це простота

Серед мільйонів карпулінгових чи автобусних поїздок обрати потрібний варіант простіше, ніж будь-коли. Іконка автобуса вкаже на доступні рейси за конкретним маршрутом і датою.

BlaBlaCar – це зручність

Об’єднання приватних автовласників та автобусних перевезень на одній платформі дозволяє запропонувати вам більше варіантів поїздок. Це ширший діапазон годин відправлення та прибуття для економії вашого часу.

Купуючи автобусний квиток на BlaBlaCar, ви отримуєте доступ до 50 000 маршрутів та понад 5000 офіційних перевізників. Як і на Busfor, ви можете обирати місце в автобусі та безпечно оплачувати квиток перед поїздкою.

Нам важливо повідомити вас про всі доступні способи подорожувати. Однак, зважаючи на умови адаптивного карантину, радимо перевіряти умови в’їзду до населеного пункту за вашим напрямком. Не забувайте про особисту безпеку та подорожуйте свідомо. Збираючись у поїздку, пам’ятайте основні рекомендації з безпеки: поверніть квиток, якщо з’явилися симптоми хвороби, не знімайте маску в автобусі та обробляйте руки антисептиком, якщо немає доступу до води з милом.

Подорожуйте свідомо та будьте здорові!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники