Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
17.04.2011713

Місяць удома, чим розважитись? 7 безкоштовних способів

Карантин триває: як провести час корисно і без витрат

Вимушена самоізоляція також має кілька стадій. Спершу сприймається як відпустка, далі хочеться надолужити-вивчити все, на що так довго не вистачало часу, а на третьому етапі з’являютьсся філософські думки про сенс життя, збереження природи і загострена відповідальність за своє здоров’я. Простіше, приходить усвідомлення всього, що відбувається навколо.

У нашій попередній публікації ми розповідали, чим потішити себе на карантині, але складно охопити все за один раз. Продовжуємо, як і ви, сидіти вдома, носити маски на вулиці, та наповнювати вільний час корисними справами.

Квестерам сюди: безкоштовні квісти на період карантину

Квести

Не дайте своїм мізкам “засохнути”, граючи у квіст. Це такий мікс квесту і квізу, в який можна грати командою, коли кожен учасник знаходиться в себе вдома. Не любите командні ігри? Є варіанти для самостійного проходження. Обирайте тему та влаштуйте собі цікавий вечір. Капітан реєструється у грі, а потім надсилає посилання своїй команді. В обраний час учасники переходять за посиланням та одночасно починать грати. На зв’язку можна бути через Skype або Discord, заодно обговорюючи завдання.

Перелік квестів та квістів можна подивитись тут. Позначка “Промо” означає безкоштовну участь, але більшість промо-ігор доступна тільки один день. У платних варіантах ціна вказана за команду, тому радимо збирати побільше друзів, щоб дуже не витрачатися. Почати радимо з квісту “Дорога до Голлівуду”, доступ до якого є безкоштовним до кінця квітня.

Студентам сюди: отримати стипендію €100 за проходження курсу

Навчання

Організація House of Europe, яка працює за підтримки Євросоюзу, запустила чотири грантові програми для порятунку креативних індустрій і культури в Україні. На одній із них можна отримати стипендію за проходження онлайн-курсів.

Щоб взяти участь у конкурсі на стипендію, потрібно пройти один із курсів Prometheus та подати відповідку заявку. Детальніше можна почитати тут.

Спортсменам сюди: домашній фітнес-клуб з тренуваннями онлайн

Спорт

Тримайте себе у формі, займаючись на безкоштовних тренуваннях від ЕБШ. Обирайте зручний час та вид занять і порадуйте своє тіло дозованими навантаженнями. Кулінарні експерименти з минулої статті – це добре, але зайві калорії краще не накопичувати. Більше того, правило привести себе в форму до літа зараз актуальне, як ніколи.

Кіноманам сюди: найкращі документальні фільми Європи

Кіно

Ловіть можливість від IDFA! Один із найбільших фестивалів документального кіно в Європі надав вільний доступ до своєї колекції. Тепер ви маєте змогу безкоштовно подивитися майже 300 фільмів, які свого часу демонструвалися на фестивалі. Перший кінопоказ відбувся у 1988 році.

Тусовщикам сюди: побувати на вечірці в Берліні онлайн

Вечірки

Нічне життя Берліна відоме навіть тим, хто вечірки більше уникає, ніж відвідує. На підтримку всіх працівників розважальної сфери клубна комісія Берліна щодня з 19:00 до 24:00 викладає стріми з найкращих клубів. Вважаємо це ідеальним приводом влаштувати вечірку вдома.

Підприємцям сюди: запустити свій інтернет-магазин

Власна справа

Наші в ділі: українська IT-компанія Shop-Express надає можливість безкоштовно створити свій інтернет-магазин і запустити його із власним доменним ім’ям.

Обирайте власний фірмовий стиль або ж використайте готовий шаблон, додайте тексти та необхідні категорії товарів. Користувачі, які зареєструються на сайті 31 травня 2020 року, зможуть два місяці безкоштовно користуватися платформою.

Креативникам сюди: запустити власний подкаст

Подкаст

Карантин допомагає творчим особистостям. Програмне забезпечення Zencastr послабило обмеження у тарифному плані Hobbyist до 1 липня. Раніше можна було записати лише вісім годин аудіо, тому зараз є чудова можливість поділитися зі світом своїми думками.

Zencastr працює через веб-браузер, що особливо зручно, якщо ви плануєте брати інтерв’ю у різних людей. Вашому гостю буде потрібно просто перейти за посиланням. Програма записує звук на комп’ютері того, хто відповідає на питання, а потім запис зберігяється на хмарі, що покращує якість звуку.

Будьте здорові і залишайтесь удома, зустрінемося вже скоро!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники