Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
27.04.1712359

Куди поїхати цієї весни: НВ STYLE про модні поїздки

7 міст для поїздки автобусом

Джерело: НВ STYLE

Короткий автобусний тур - кращий варіант для тих, кому не вистачить терпіння дочекатися відпустки для подорожі. Тим більше, коли є друг або кохана людина за компанію.

Добра поїздка не завжди витратна і складна, свої принади має і спонтанний тріп. Пропонуємо ТОП-7 міст, куди можна доїхати автобусом.

Львів

Львів

Вузькі вулички з бруківкою, смачна кава і гідна кухня створюють особливий настрій у Львові.

Душевністю вабить ресторація Бачевських, але варто подбати про завчасне бронювання - столики в цьому закладі резервують за тиждень. Скористайтеся картою LOKAL - попросіть у друзів або виконайте завдання на місці отримання - вона дає знижку в більшості відомих закладів міста.

Найвідоміші пам’ятки - Італійський дворик, Домініканський собор, Бернардинський костел, Високий замок.


Харків

Харків

Перша столиця традиційно вражає «площею площі» Свободи і запрошує зробити селфі біля пам’ятника Закоханим, а також кличе на прогулянку в Саржин Яр. Смачнючу каву в Харкові варять у Seven Сoffee Seeds на вулиці Алчевських.


Одеса

Одеса

За мінливої погоди море дарує особливе задоволення. Погодуйте чайок на пляжах Аркадії та оцініть красу навколо до початку пляжного сезону, без натовпів туристів. Прогулюючись, відвідайте Морвокзал, здолайте Потьомкінські сходи, помилуйтеся Оперним театром та Міським садом. Смачно перекусити можна у «Тьоті Моті» на Буніна, а навпроти є «Котейня» - чи не наймиліше місце у місті.


Мінськ

Мінськ

У столиці Білорусі прогуляйтеся до Костелу святого Симеона і святої Олени, Театру опери та балету, міської ратуші, загляньте до романтичної альтанки на березі Свіслочі. Сучасний Мінськ можна побачити на Жовтневій, розглядаючи графіті на стінах і вивчаючи бари цієї вулиці. На проспекті Незалежності є кав’ярня Faces, там готують смачні чизкейки.


Варшава

Варшава

Must visit у Варшаві - Старе місто і парк Королівські Лазенки, дворівневий сад на даху Варшавської бібліотеки, захід на оглядовому Палацу культури і науки. Смачно перекусити після прогулянки можна в закладах Stara Kamienica, він трохи дешевшиц, і Polska Rozana, дорожчий.


Краків

Краків

Зазвичай до Кракова їдуть за атмосферою і культурними враженнями, тому до маршруту прогулянки варто включити Старе місто з «єврейським кварталом» Казімеж і Королівський замок на Вавелі. Часто сам замок називаєють Вавелем, але варто знати, що Вавель - це пагорб.

Традиційні страви польської кухні вам запропонують у кафе Pod Wawelem, розташованому поблизу.


Вільнюс

Вільнюс

Краєвид на місто відкривається з Вежі Гедімінаса або дзвіниці Собору Святих Іванів. Врахуйте, у соборі доведеться піднятися на 193 сходинки. Варто відвідати дуже самобутнє місце в Вільнюсі - арт-район Ужупіс. З місцевих закладів - колоритне кафе Prie Анджело і бар сільського пива Šnekutis.


Повну інформацію з прорахунком бюджетів поїздок читайте у джерелі.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники