Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

UBR і Busfor заодно: подорожі слідами Євробачення

Маршрутами Євробачення

Джерело: UBR

У 2017 році Євробачення пройде 62 раз і стане наймасовішою подією за кількістю учасників - 42 країни, 26 з яких вже приймали конкурс у себе.

Крім вокального змагання, країни-організатори можна розглядати як маршрути для нових подорожей. Так і зробила Анастасія Іленьків, автор блогу Busfor.ua.

Можливо, ця добірка надихне вас побувати в одній із 5 країн або в усіх по черзі.

Нідерланди

Teach-In

Нідерланди - одна з семи країн-учасниць Євробачення в 1956 році. Країна перемагала на конкурсі всього 4 рази, востаннє у 1975 році - тоді тріумфом закінчився виступ групи «Teach-In» з піснею «Ding-A-Dong».


Італія

Тото

Одна з країн-засновниць Євробачення, завдяки чому учасники з Італії не беруть участі у півфіналах, автоматично потрапляючи до фіналу. У 1990 році перемогу Італії приніс легендарний виконавець Тото Кутуньо зі зворушливою піснею «Insieme».


Латвія

Marie N

Вперше свого конкурсанта на Євробачення Латвія відправила у 2000 році, а в 2002 здобула перемогу - найбільшу кількість балів отримала співачка Марі N з піснею «I Wanna».


Німеччина

Lena

Ще одна з країн-засновниць Євробачення. Брала участь в конкурсі найбільшу кількість разів - 60, але перемагала лише двічі. З 2000 року Німеччина входить до складу «Велика п’ятірка», завдяки чому учасники оминають випробування півфіналом. Останній раз перемогу Німеччині принесла співачка Lena з піснею «Satellite» у 2010 році.


Австрія

Conchita Wurst

За 48 разів участі в Євробаченні Австрія перемагала двічі. Більше того, саме виступи учасників з Австрії можна назвати найдевдалішими. Останнє місце країна посідала 8 разів, а 4 рази взагалі не набирала жодного балу, в тому числі коли приймала конкурс у себе.

Усі невдачі Австрії затьмарив виступ «бородатої жінки» Кончіти Вурст у 2014 році з піснею «Rise Like a Phoenix», що набрала у фіналі 290 балів.


Україна

O.Torvald

Після перемоги Джамали з піснею «1944» на Євробаченні в минулому році право приймати конкурс отримав Київ. Україна вдруге приймає Євробачення - вперше конкурс проходив в українській столиці в 2005 році після перемоги Руслани в Туреччині з піснею «Дикі танці».

У 2017 році на сцені Міжнародного виставкового центру Україну представить група «O.Torvald» з піснею «Time».


Детальніша інформація з посиланнями на відео виступів переможців - у джерелі.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники