Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Евродвіжн: як безкоштовно подивитися виступи і чи варто взагалі?

Євробачення 2017

Дванадцять років для тих, хто вболіває за Україну на Євробаченні, пролетіли непомітно. З 2005 до 2017, від “Разом нас багато” до “Time” в Україні - головне, щоб Женя Галич зі своїми хлопцями не повторили “успіх” “Гринджол”.

Чи варто їхати до Києва на Євробачення 2017, що робити, якщо немає квитка, де потусуватися в компанії і прокачати розмовну іноземну - в новій статті від Busfor.ua.

Euro Village

Euro Village

Четвертого травня офіційно відкрили головну фан-зону Євробачення 2017 - Euro Village на Хрещатику. На 13 000 квадратних метрів площі можна не тільки повболівати за улюбленого конкурсанта, а й весело провести час.

Що там є?

  • Друга за розміром сцена після МВЦ
  • Близько десятка фотозон усередині
  • Кава-пиво-їжа
  • Кілька екранів для перегляду прямої трансляції конкурсу
  • Щоденні виступи запрошених конкурсантів і гостей

Euro Village працює щодня з 12 до 22 до 14 травня. Вхід безкоштовний - відмінна альтернатива для тих, кому квиток не по кишені.

Фан-зона на Софійській площі

Фан-зона

Ця фан-зона продовжує Euro Village. Сцена тут менша, ніж на Хрещатику, відповідно, тут менше людей і спокійніше.

Що там є?

  • Щоденні концерти
  • Трансляція конкурсних днів
  • Фудкорт і лаунж-зони
  • 42 прапори країн-учасниць Євробачення
  • Музей крижаних скульптур

Фан-зона на Софійській площі працює щодня з 10 до 22, всього заплановано 11 концертів. Вхід безкоштовний, як і в Euro Village.

Конкурсних днів тільки три, а що робити в інші?

Інші локації

Euro Fan Cafe. У КВЦ “Парковий”, куди веде найдовша в історії Євробачення червона доріжка - 265 метрів - буде працювати Euro Fan Cafe. Там пройдуть автограф-сесії учасників конкурсу і будуть транслювати шоу. Вхід у кафе безкоштовний, але щоб потрапити на вечірку з 3500 гостей, потрібно заплатити 1500 грн.

Караоке на Поштовій площі. Подивитися виступи учасників Євробачення минулих років і показати свої вокальні дані в караоке можна на Поштовій площі. У репертуарі - 14 пісень-переможців. Що вам до душі - “Дикі танці” Руслани або “Rise Like a Phoenix” бородатої Кончіти Вурст? Караоке працює з 19 до 22 щодня, вхід вільний.

Вечірки в “Alchemist Disco”. Eurovision Parties у коктейль-барі “Alchemist Disco” - афтепаті для тих, у кого залишилася енергія після закриття фан-зони. Вечір продовжать діджей-сети від Фоззі, виступи Ultramarine Girls і інших виконавців. Вхід в “Алхімік” безкоштовний, але буде складно втриматися і не замовити коктейль (ціни від 100 грн).

Чи все так гладко?

Фейли

Буде нечесно стверджувати, що підготовка до Євробачення пройшла гладко і все виконано на вищому рівні - соцмережі вже рясніють різного роду фейлами, ми розповімо про наші улюблені.

Недофарбована арка Дружби народів. Як відомо, райдужний прапор - частина символіки ЛГБТ, тому будь-яке зображення веселки стало асоціюватися з цим співтовариством. З Євробаченням та ж історія - під час “розфарбовування” сірої арки невідомі перешкоджали роботам, пояснюючи свої дії небажанням пропагувати сексуальні меншини.

“Все в сім’ю”, або Вкрадена буква. Зі встановленої на Броварському проспекті напису “Eurovision” хтось поцупив останню букву. Тепер гості міста будуть дивитися на “Eurovisio”. Цілий напис не протримавлся й тижня.

Як би там не було, конкурс обіцяє бути яскравим, і ми віримо, що все пройде добре. Як мінімум для тих, кого Євробачення надихнуло на чергову подорож. Приєднуйтесь, на Busfor квитки є завжди :)

Приємних поїздок!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники