Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Топ-5 міст за кордоном, куди найчастіше їздять українці

Куди їздять українці

Команда Busfor з’ясувала цікаву статистику. Ми визначили ТОП-5 міст, куди українці найчастіше їздять за кордон на автобусі.

Хороша новина - перевізники виділяють додаткові рейси на ці напрямки і пропонують нашим клієнтам мінімальні ціни на ринку!

Шукайте квитки на BUSFOR.UA і подорожуйте за кордон дешево!

Варшава

Варшава

На першому місці серед українців - столиця Польщі. Одні їдуть туди подивитися на пам’ятники Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, інші там навчаються або працюють, треті використовують місто в транзитних цілях. Звідти можна недорого полетіти або виїхати до Західної Європи. А ще до Варшави можна дістатися нашим комфортабельним фірмовим рейсом Київ-Варшава.

Москва

Москва

На другому місці нашого рейтингу - столиця Росії. Це не дивно, адже дістатися до Москви на автобусі - найшвидший і найбюджетніший варіант. Тим більше, квитки можна купити безпосередньо перед поїздкою, а не за 45 днів, як на поїзд. Свою роль зіграло і скасування прямих авіа сполучень між Росією і Україною.

Краків

Краків

Третє місце по праву зайняв Краків. Це найближче місце, де можна сповна відчути дух старовинної Європи і її архітектури. Побачити Краків і не закохатися просто неможливо. А ще там, як і у Варшаві, вистачає українських студентів.

Мінськ

Мінськ

Мінськ - четвертий в нашому списку. Українці зазвичай їздять туди до рідні, дивитися визначні пам’ятки міста (найчистішого в СНД) і насолоджуватися місцевим колоритом.

Вільнюс

Вільнюс

Наш рейтинг замикає прибалтійський Вільнюс - столиця Литви. До міста здебільшого їдуть помилуватися архітектурою. І не дарма - його Старе місто визнане ЮНЕСКО найбільшим історичним архітектурним комплексом Східної Європи.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники