Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Як за два роки ми стали пухнастими

Мнявчати

Як із 25 000 автобусний рейсів від більш ніж 5 000 перевізників обрати той, що підійде найкраще, і зробити це просто і швидко? До ваших послуг Busfor.ua.

Уже два роки ми працюємо над тим, щоб полегшити ва пошук та покупку автобусних квитків, і ми не в змозі мовчати про те, чого досягли за цей час :)

Швидко

Ми економимо ваш час: простий пошук квитків, мінімум даних для оформлення, надійна оплата карткою будь-якого банку онлайн. Гаджети завжди під рукою, тому на покупку квитка ви витратите не більше 5 хвилин.

Зручно

Скільки разів бувало, коли після приїзду на автовокзал квитків не було взагалі? Жодних зайвих рухів! Із Busfor.ua на станцію можна приїхати одразу перед посадкою.

Без черги

Кассирка пішла на перерву з-під носа? Чхнули в потилицю? Натовп “менітількиспитати”? На цю тему люблять жартувати наші клієнти. На Busfor.ua - жодних черг, ви можете замовити квиток з будь-якого пристрою, що має доступ до інтернету.

Вдома

На вулиці сльота, мороз, град із куряче яйце? Однаково, ви вдома :) Закутавшись в улюблений плед і сьорбаючи какао, оберіть оптимальний рейс та купіть квиток онлайн.

Вибір місця

Полюбляєте сидіти біля віконця або тільки на сидіннях із парними номерами? Вуаля, на Busfor.ua оберіть підходяще місце в автобусі перед покупкою. Заради справедливості варто відзначити, що поки не всі перевізники надають таку можливість. Але, як правило, на кожному напрямку можна знайти рейси перевізників з фіксованою розсадкою.

Дешевше

Літак - зручно, але дорого, а лоукостери літають не з усіх міст. Потягом довго, ще спробуйте встигнути купити квиток на популярні напрямки. Вигідний варіант - автобус. Ціни суттєво нижчі, ніж на літак. Автобуси на деяких маршрутах швидші за потяг, а варіантів часу відправлення набагаааато більше. Автобус - ідеальний варіант для любителів бюджетних подорожей.

Цілодобово

Жодних обідів, перерв, свят і сну. На Busfor.ua ви купуєте квиток у будь-який зручний для вас час.

Зручність оплати

Закінчилися гроші на картці ,а квиток потрібен терміново? Будь ласка :) Обирайте квиток онлайн та викуповуйте його через кілька годин карткою будь-якого банку, або ж оплатіть готівкою в одній із кас партнерів.

Надійно

Наші клієнти - понад 500 тисяч покупців за 2 роки. У кінці минулого року Busfor став володарем «Української народної премії» в номінації «Кращий сервіс пошуку квитків на автобус». Ваша довіра нас надихає! Сайт і додаток Busfor діють на базі власного програмного забезпечення - технології GDS. Ми напряму підключаємо патнерів-перевізників, котрі обслуговують ваші поїздки.

Знижки

День знижок на автовокзалі? Це навряд, проте з акціями на автобусні квитки від Busfor ви можете зекономити до 95% вартості поїздки. Щотижневі “Халяви”, які ми проводимо щочетверга ось уже кілька місяців, дозволяють нашим користувачам здійснювати бюджетні подорожі Україною, Європою та країнами СНД.

Приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники