Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
27.03.1822682

До Італії за 42 €, до Іспанії за 56 €, а до Нідерландів за 63 €

Квітень у Європі

Що робити у квітні, крім поїданння пасок та планування травневих вихідних? Рахувати голландські тюотпани, тануювати фламенко та …їсти коломбу, італійську святкову паску. Враховуючи дати описаних заходів, ціни на перельоти у цій статті не будуть мінімальними, як минулого разу. Однак, якщо ви плануэте подорож без прив’язки до свят, можна знайти дешевші рейси, перевірено :)

Тож поєднайте автобуси з України з лоукостами із Варшави, Гданьска та Катовіце і насолоджуйтеся весною в Європі.

З Варшави до Севільї за 45 €

Севілья

Квиток зі Львова до Варшави у квітні буде коштувати від 350 грн (11 €), з Києва – від 550 грн (17 €), можна подиіитися рейси з інших міст. Далі з Ryanair за 45 € можна полетіти до Іспанії.

Севілья. Їхати до моря у квітні ранувато, але навіть без пляжного відпочинку в Іспанії є що робити. З 12 до 22 квітня буде проходити традиційний Севільський квітневий ярмарок. Ритми фламенко, національна їжа та костюми, корида – їхати варто однозначно. Для багатьох гостей перша ярмарка стає традицією.


З Катовіце до Амстердаму за 49 €

Амстердам

Квиток до Катовіце зі Львова буде коштувати від 450 грн (14 €), а з Києва – від 700 грн (22 €), рейси з інших міст можна знайти на сайті. З Катовіце з Transavia можна продовжити маршрут до Нідерландів за 49 €.

Амстердам. Понад мільйон туристів щосезону – неспроста. Тюльпановый рай буятиме в Амстердамі весь квітень. Найбільше квітів ви знайдете у Королівському парку Кекенхоф (додавайте до бюджету вартість квитків та дороги до парку), але і в самому місті працюватимуть не менше 60 локацій. Знайти їх можна на офіційному сайті.


З Гданська до Неаполя за 13 €

Неаполь

Ціна на автобусний квиток зі Львова до Гданська – від 950 грн (29 €), з Києва – від 1060 грн (33 €), рейси з інших міст також є. Продовжуємо маршрут з Ryanair – до Італії за 13 €.

Неаполь – це не тільки мафія та піца, а ще й давні великодні традиції. Підготовка до святкування й сам великодній тиждень чимось нагадують карнавал. Яскравий декон на вулицях, святкова хода, шоколадні яйця на полицях магазинів. Навіть паска в Неаполі особлива. Точніше, коломба – відома великодня випічка у форма голубки. У нас таку форму точно не знайдеш, тож не забудьте купити собі та друзям у подарунок.

Святкової весни!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники