Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
09.09.1620932

7 чарівних міст України, де добре восени

осінь

Восени подорожувати ще краще, ніж влітку. Особливо, коли за вікном така прекрасна погода. Якщо ви вже відгуляли два тижні відпустки, то можна запросто організувати невелику подорож на вихідні. Команда Busfor.ua підібрала декілька ідей, куди можна змотатися і провести незабутні осінні дні.

Львів – осінь з ароматом кави

львів

Безумовно, Львів прекрасний у будь-яку пору року, але осінь надає йому особливого шарму. Навіть коли йде дощ або вулиці затягнуті густим туманом – тут приємно проводити час. У негоду можна насолоджуватися місцевою кухнею в одному з оригінальних ресторанчиків, а в сонячний день – піднятися на Високий замок, прогулятися Стрийським парком, послухати вуличних музикантів на Площі Ринок.

Івано-Франківськ – затишна і спокійна осінь

Івано-Франківськ

Враження туристів від Івано-Франківська кардинально різні. Хтось стверджує, що це нічим не примітне містечко, типовий обласний центр. Іншим Івано-Франківськ здається затишним, зеленим і дуже красивим містом.

Тут збереглися будинки часів Австро-Угорщини, багато зелених парків, а в самому центрі міста можна наштовхнутися на велике озеро з Островом закоханих. Прогулявшись містом, обов’язково зазерніть в затишний ресторанчик, щоб скуштувати смачні страви прикарпатської кухні.

Чернівці – містична осінь

Чернівці

Чернівці називають маленьким Парижем або порівнюють з Віднем. Але все ж Чернівці унікальне місто. Тут тихо і спокійно, а привітні городяни завжди усміхнені і готові прийти вам на допомогу.

Насамперед, прогуляйтеся парком Чернівецького університету, зробіть сотню фотографій на тлі самого університету (повірте, він заслуговує на це), скуштуйте смачний сирник в одній з кондитерських, а потім загубіться у вуличках міста. Це відмінний план для прогулянки теплим осіннім днем.

Ужгород – романтична осінь

Ужгород

Ужгород, напевно, найзагадковіший обласний центр України. Осінь – найкраща пора, щоб розгадати всі таємниці міста, насолодитися його красою і колоритом.

Пройдіться по набережній, сфотографуйте на красивому кам’яному мосту через річку Уж, влаштуйте невеликий пік-нік в ботанічному саду Лаундона. Можете навіть влаштувати змагання – хто більше запам’ятає місцевих слівець –жителі Ужгорода говорять дивовижною мовою, сумішшю української, угорської, чеської …

Трускавець – гостинна осінь

ТРускавець

Трускавець - це не тільки курорт з мінеральними водами і численними санаторіями. Тут збереглася красива архітектура – різьблені дерев’яні будиночки і старовинні костели створюють неповторну атмосферу міста.

У Трускавці є великий парк, а за містом – озеро. Візьміть напрокат велосипед і містечко ви об’їде уздовж і впоперек за дві години. Час, що залишився, можна присвятити здоров’ю – попити мінеральну воду в бюветі і просто дихати свіжим повітрям.

Кам’янець-Подільський – середньовічна осінь

Кам'янець-Подільський

Може скластися враження, що в Кам’янці-Подільському вистачить і кількох годин, щоб подивитися всі визначні пам’ятки. Але це не так. Тільки півдня знадобитися на те, щоб повністю облазити весь старовинний замок. Потім потрібно обов’язково побувати в старовинному костелі і побродити по кладовищу поруч з ним. Після цього прогуляйтеся найвищим мостом України в розкішний парк.

Наступного дня можна з’їздити в Хотин, де також збереглася велична фортеця. Або ж відправитися досліджувати одну з найдовших печер Європи – Атлантиду, яка знаходиться в селі Завалля. Одним словом, в Кам’янець потрібно їхати хоча б на тиждень, щоб усюди побувати і все побачити.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники