Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
03.08.1729852

Три кращих безлюдних пляжі України, до яких легко дістатися

Дикі і безлюдні місця для спокійного відпочинку

Чомусь у нас прийнято асоціювати відпочинок на морі з палючим сонцем на заповненому людьми брудному пляжі, шинками з шансоном вечорами, і дискотеками, що гримають до самого ранку.

Але ж у нас в країні залишилися місця, де цього всього немає. Звичайно, ви навряд чи зможете розраховувати тут на традиційну «пахлаву медову з горішками» або «трубочки зі згущеним молоком», але хіба це головне в справжньому відпочинку?

Ми підібрали для вас 3 варіанти відпочинку біля моря, де майже немає людей, і куди запросто дістатися автобусами BUSFOR.UA.

Джарилгач – острів-заповідник з маяком і безлюдним пляжем

Джарылгач

Джарилгач – справжній безлюдний острів в Херсонській області. Тут можна зустріти рідкісних тварин, занесених до Червоної книги. Багато років тому тут було встановлено 24-метровий маяк, виготовлений в Парижі за проектом одного з учнів Г. Ейфеля. Відпочинок на острові безкоштовний, можна залишитися на ніч з наметами або приїхати на катері вранці і провести цілий день на острові купаючись у кришталево-чистій воді.

Як дістатися: Придбайте квитки на автобус до Херсона, Лазурного або Скадовська. Від Херсона пересідаємо на маршрутку до Лазурного або Скадовська. Від Лазурного на Джарилгач можна йти пішки (хоча це досить довго), а від Скадовська регулярно курсують пороми.

Кінбурнська коса – комфортний відпочинок на лоні природи

Кінбурнська коса

Кінбурнська коса – тихе, віддалене від цивілізації місце в Миколаївській області, з природою, що збереглася в первісному вигляді. З одного боку омивається морською водою, з іншого – прісними водами Дніпра, суша покрита рясно трав’янистою рослинністю, сосновим і дубовим лісом. Тут можна арендувати житло у місцевих жителів або стати з наметами.

Як дістатися: придбайте квитки на автобус до Миколаєва. Там ви зможете відразу пересісти на маршрутку до Кінбурнської коси. Також можна доїхати на нашому автобусі до Одеси, пересісти там на маршрутку до Очакова, і звідти допливсти до Кінбурнської коси на катері.

Одеська область – Миколаївка, Курортне, Лебедівка

Одеська область

В Одесі влітку дуже людно. Якщо ви хочете усамітнення з природою, рушайте на захід – прямо в маловідомі курортні селища Миколаївка, Курортне або Лебедівка. Дорога тут не дуже хороша, тому багато туристів гребують від’їжджати від Південної Пальміри. Чому б вам цим не скористатися? Повірте, пляжі і море будуть чистішими, ніж в місті, а ціни на житло і харчування там у два рази ніж в Одесі.

Як дістатися: придбайте автобусний квиток до Одеси або Затоки, а звідти маршруткою рушайте на захід: всі селища знаходяться на одній лінії.

Чому краще їхати автобусами BUSFOR

Квитки на автобус можна забронювати на сайті за 1 хвилину, а викупити бронювання будь-яким зручним способом: картою або готівкою. Ніяких черг.

Ми гарантуємо повернення коштів за квитки, якщо ваші плани помінялися. Обирайте автобусні квитки на 2028 напрямків по Україні, Європі та СНД.

Ви можете оформити доставку автобусних квитків додому або в офіс, при цьому розрахуватись за них готівкою з кур’єром після отримання. Ми перші в Україні, хто запустив подібну послугу.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники