Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
23.03.1716262

Через Польшу дешевше: їдемо за 37 € до Чехії, за 62 € до Німеччини, за 89 € до Італії, за 96 € до Франції

Автобус+Автобус: на що витратити 100 євро?

Команда Busfor продовжує збирати для вас вигідні маршрути для цікавих поїздок, які дозволяють економити в подорожах.

Раніше ми писали про те, куди поїхати, поєднавши автобус і лоукост. Такий вид подорожей суттєво зберігає бюджет, але займає більше часу на пошук дешевих рейсів. Як бути, коли вихідні відомі заздалегідь, але не збігаються з датами вильоту лоукостерів?

Пропонуємо скористатися наземним транспортом. Поєднавши два автобусних рейси з пересадкою в Польщі, час очікування другого автобуса можна використати на прогулянки Варшавою, Краковом та Катовіце.

Подивившись Польщу, їдемо до Чехії, Італії, Німеччини та Франції. Даємо підказки, в яких містах збирати враження.

Маршрути через Варшаву від 42 €

Варшава

З Києва до Варшави можна доїхати автобусом за 463 грн (16 €), а після прогулянки столицею Польщі зробити пересадку на наступний рейс до однієї з чотирьох країн:

Що подивитися після приїзду?

Прага, Чехія. Гуляючи замками Празького Граду, ви відчуєте себе королем, а спостерігаючи за будинком Фауста і готелем “Біля золотого янгола” відчуєте вплив містичних сил. Ян Непомук на Карловому мосту виконає заповітні бажання, а море пива і різноманіття місцевих закусок стануть окремою гастрономічною подорожжю.

Рим, Італія. Відомі місця столиці Італії відомі в усьому світі, але ми відійдемо від стандартів і запропонуємо побачити Рим через замкову щілину на Авентинському пагорбі і там же погуляти по апельсиновому саду. Тільки пам’ятайте - апельсини в саду неїстівні :)

Далі - захопити смачненького і піти до “Притулку кішок”, щоб погодувати кількох із 500 вусато-хвостатих мешканців, а потім самим перекусити в піцерії “У Баффетт”. На десерт - морозиво з джелатерії Blue Ice.

Берлін, Німеччина. Багатогранний Берлін вабить будь-якої пори року. Він об’єднав сучасну архітектуру і тихі парки, пишні карнавали і класичні фестивалі, замріяну молодь і метушливих клерків. Весняний Майфест і літня Пивна Миля, зимові Сильвестр і Зелений тиждень - кожен турист знайде в цьому місті щось для себе.

Ліон, Франція. Місто шовку, червоно-коричневих дахів, двох річок і двох пагорбів - Фурв’єру, який молиться, і Круа-Русс, що невтомно працює. Що робити в Ліоні? Кататися на 150-літньому фунікулері, слухати класику в метро, ​​фотографуватися з фламінго в Парку Золотої Голови, милуватися панорамами з оглядових майданчиків і нишком досліджувати трабулі, щоб не заважати місцевим жителям.

Куди поїхати через Краків за 48 €?

Краків

Поїздка з Києва до Кракова автобусом коштуватиме вам 800 грн (27 €). Після прогулянки старовинним містом обирайте рейс та продовжуйте подорож:

Що подивитися після приїзду?

Брно, Чехія. Тисячолітня історія Брно підтверджує символізм назви міста, яке в перекладі означає “фортеця”. Друге за величиною місто Чехії відоме першими театрами Редуту, унікальною природною пам’яткою - Моравським Карстом з 1000 печер, а обідній дзвін на вежі Національного собору Петра і Павла за традицією лунає об 11 годині.

Венеція, Італія. Найкраща екскурсія містом виходить, якщо в ньому заблукати. Дозвольте собі таку необережність у Венеції. Тут дивують загадкові дверні ручки, вулиці шириною 53 сантиметри і перехожі, що співають вголос. Відвідайте квартал Бурано без єдиного автомобіля, найкрасивіший книжковий магазин у світі - Libreria Acqua Alta і спробуйте просте, але типово венеціанське блюдо Baccala montecato.

Гамбург, Німеччина. Другий за величиною порт і абсолютний чемпіон Європи за кількістю мостів - Гамбург. Численні бари та концертні майданчики міста завжди готові розважити нових гостей, озеро Альстер привітно зустріне спортсменів на семикілометровій “стежці здоров’я”, а лебеді у ратуші не забудуть попросити у вас частування.

Париж, Франція. Будьте готові, що в першу чергу в Парижі ноги приведуть вас до Ейфелевої вежі та Тріумфальної арки, а от продовжити прогулянку столицею Франції краще небанально: побувати у кварталі Маре, у парку Андре Сітроена, подивитися на Театр Шекспіра в Булонському лісі. Відпочивши біля ставка Ла-Віллет, можна пройтися до селища Сен-Поль, де в крамницях місцевих майстрів придбати сувеніри.

Через Катовіце до Чехії за 37 €

Катовіце

Автобусом до Катовіце з Києва можна доїхати за 670 грн (23 €). Після огляду польських пам’яток пересісти на автобус до Європи та продовжити полювання на враження:

Що подивитися після приїзду?

Острава, Чехія. Де знайти Чехію без середньовічних вуличок? Їдьте до Острави - міста ділових людей та розвиненої промисловості, сталевого серця країни. Спробуйте пиво на заводі пивоваріння, відвідайте музей гірничої справи та виставку Мініуні, а після заходу сонця відпочиньте на повну - Острава розуміється на нічних розвагах.

Мілан, Італія. Якщо шопінг в Мілані не входить у ваші плани, ми знаємо, як відпочити інакше: відвідайте «Вертикальний ліс», він же Bosco Verticale, побувайте в найстрашнішому місці - церкві Сан-Бернардіно, спробуйте місцеві делікатеси на продуктовому ринку Piazza Wagner, а потім відпочиньте в сауні-трамваї Tram del Benessere.

Мюнхен, Німеччина. Батьківщина Октоберфесту, столиця баварської кухні і повелитель пікніків - Мюнхен. У цьому місті метро вважається окремою пам’яткою, а кількість музеїв сягає 150. Мюнхенський Англійський сад - один із найбільших у світі, і прогулянки ним можуть зайняти цілий день. Тут вам обов’язково буде смачно, нестандартно і незабутньо.

Страсбург, Франція. Права людини, Євросоюз, політика - перші асоціації зі Страсбургом. Але це місто не тільки офіційно серйозне, воно ще й розмірено душевне та затишне. Покатайтеся на річковому трамвайчику, спробуйте фуа-гра і солодке біле вино, прогуляйтесь мостом до Німеччини й назад, а також відчуйте велич легендарного Нотр-Даму.

Приємних вражень!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники