Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Знижка 5% до Росії та Білорусі! Екстремально-шніцельно

Росія та Білорусь

От і настала черга другої статті про карнавально-яскравий лютий в Європі та СНД. Сьогодні Busfor.ua розповість, що цікавого відбуватиметься в Росії та Білорусі.

Щоб побачити якомога більше, та ще й заощадити, даруємо промокод зі знижкою 5% на популярні напрямки.

Нагадуємо: варто купити квитки заздалегідь, всі промокоди діють до 28 лютого на рейси до кінця березня.

Росія. Зимовий екстрим з рОковим звучанням

Росія

Москва. Фестиваль “Різдвяне світло” - зимовий захід, присвячений мерехтливим гірляндам і казковим вогникам, які перетворюють все навколо на справжню казку. Майже 400 арт-об’єктів заповнять будь-який зимовий альбом в соцмережах. Розмаїття кольорів можна спостерігати на Поклонній горі, Кузнецькому мості, Манежній площі, Камергерськом провулку, Нікольській вулиці, площі Революції і інших місцях.

Селфі в світлових арках, дискотека всередині величезної ялинкової кулі, музичний ліс, ліхтарі у вигляді келихів шампанського, італійські ворота - тільки встигай робити фото! Фестиваль триватиме до 19 лютого.

Санкт-Петербург. Фестиваль зимових екстремальних видів спорту Skill Clash другий рік поспіль збирає учасників-сноубордистів і глядачів на площі Островського в Санкт-Петербурзі. Це яскравий приклад того, як разовий захід потроху перетворюється в спортивну традицію. У програмі передбачені діджейські сети, мототріал та стантрайдинг. Що стосується основної частини, спортсмени-пітерці і запрошені гості будуть змагатися в “джиббінгу”. Ця дисципліна включає і класику спорту, і авторські трюки з ковзаннями. Відбудеться Фест Skill Clash 25 лютого.

Ростов-на-Дону. Пора додати музики рокового напряму в розважальну програму. “Че За Фест” - музичний марафон тривалістю 6 годин. В КСК “Експрес” виступлять ДДТ і Гліб Самойлов, Louna і Animal Джаz, а також The Matrixx. Дата заходу - 22 лютого.

Ярославль. Фестиваль “Валянки SHOW” в парку “Гравітація” готує насичену програму. Крім катання з гірок на санках та снігоходах, ігр в сніжки та виступів музичних колективів, гостей фестивалю чекають змагання з футболу в валянках, а також безліч цікавих квестів.

Родзинкою програми стануть аматорські змагання з їздового спорті для дорослих і дітей. Особлива радість для любителів фільму “Білий полон” - реальні собачі упряжки з Каюр. Дата проведення - 18 лютого.

Білорусь. Зимові фонтани, шніцелі і льодові скульптури

Беларусь

Німецький пивний льох BierKeller з 13 лютого по 8 березня запрошує всіх любителів м’яса на Фестиваль шніцелів! Буде смачно, жирно і з душею, адже, як кажуть в Німеччині: “Schnitzel mit Liebe zubereitet!”, що означає “Шніцель готується з любов’ю!”

З 4 по 24 лютого можна згадати дитинство і відправитися в цирк. В цей час в Белгосцирку буде проходити унікальне “Шоу гігантських фонтанів”. Глядачі побачать більше 600 барвистих фонтанів, які будуть по черзі підніматися над ареною на висоту до 18 м. Водне шоу будуть супроводжувати виступи еквілібристів, канатохідця і гімнастів.

Третій фестиваль-конкурс сніжно-льодових скульптур “Світ кристалів” відбувся у Мінську з 9 по 11 лютого, але милуватися скульптурами можна буде до кінця зими.

Особливою красою сяють інсталяції у вечірній час, коли починає працювати підсвічування. Гостей Центрального ботанічного саду НАН Білорусі пригощатимуть гарячим чаєм і розважати атракціонами.

Трохи магії принесе гостям Гродно IX Міжнародний фестиваль фокусників “MAGIC SHOW”. Сценічна магія, мікромагія і ментальна магія - хто стане кращим цього року? Гостей фестивалю чекає не тільки змагання магів, але і зоряні гала-концерти з демонстрацією кращих номерів. Фестиваль відбудеться 18-19 лютого, квитки можна придбати в касах міста Гродно.

Магічного лютого і приємних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники