Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Знижка 5% до Польщі! У лютому буде жирно

Карнавальний лютий у Європі

В очікуванні весни набуває популярності стереотип, що лютий - період затишшя для подорожей. Команда Busfor.ua поспішає переконати вас у протилежному, виконуючи прохання розповісти про європейські карнавали.

Ми підготували цикл статей з насиченою програмою відвідування країн Європи та СНД, а також подарунок для вас, наші улюблені мандрівники: промокод на знижку 5% до популярних міст. Починаємо з Польщі!

Покваптесь придбати квитки заздалегідь, усі промокоди діють до 28 лютого на рейси до кінця березня:

Жирний четвер – найсмачніший лютий у вашому житті

Жирний четвер

Так само, як у нас Масляна, у Польщі є свій “гастрономічний” тиждень. Тільки присвячений він не млинцям, а пончикам. Їх печуть в будинках, замовляють в кондитерських, продають на численних ярмарках і дарують друзям.

Традиція святкування пов’язана з початком Великого посту, коли протягом тижня перед постом столи ломляться від всіляких страв. Такі бенкети допомагають протриматися сорок днів на простій пісній їжі, ну і звільнити запаси, щоб не спокушатися :)

У XVII столітті на Жирний тиждень у великих містах влаштовувалися бали, в яких брали участь навіть королі. Зараз це традиційні масові гуляння по всій країні, але проходять вони не весь тиждень, а тільки в четвер, який прозвали Жирним.

Цього року Польща святкує Жирний четвер 23 лютого. Будьте готові до великої кількості солодких пончиків, оладок і традиційного хмизку. Не обійдеться, звичайно ж, без жирно-м’ясних страв і алкоголю.

Приємна асоціація: своєрідний “жирний” четвер є і в сервіcі Busfor. Саме щочетверга ми проводимо “Халяву” - день розпродажу квитків по 50 грн на різні напрямки.

Польща музична - популярні концерти лютого

Концерти в Польщі

Лютневий тріп до Польщі можна також поєднати з походом на концерт улюбленої групи. У Варшаві, наприклад, 15 лютого виступатимуть королі важкого металу Soilwork, Sepultura, Kreator і Aborted. Концерт відбудеться у клубі Progresja Music Zone, вартість квитків від 125 злотих.

Хто не потрапив на концерт гурту Apocalyptica в Києві, може подивитися виступ колективу в Польщі 17 лютого. Послухати перевиданий альбом Plays Metallica by four cellos можна від 150 злотих.

У клубі Stodola у Варшаві 25 лютого чекають британський гурт Blossoms - найзатребуваніших учасників фестивалів 2016 року. Квитки від 89 злотих.

Завершальним містом музичної зими в Польщі буде Гданськ, де 27 лютого на сцену Ergo Arena вийдуть шведи Sabaton і Twilight Force, а також німці Accept. Вартість квитків від 130 злотих.

Не вірте стереотипам, подорожуйте завжди!

P.S.: Промокоди дійсні до 28 лютого на рейси до кінця березня 2017 року

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники