Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
30.11.1715156

Передноворічне: огляд європейських різдвяних ярмарків

Ярмарки в Европе

До Нового року залишився місяць, час подумати про подарунки для рідних і близьких, та й нову подорож спланувати. У нашій статті розповімо про найкрасивіші різдвяні ярмарки Європи.

WeihnachtsZauber Gendarmenmarkt у Берліні

Берлін

Берлінський ярмарок вважається найяскравішим у Німеччині. Більше 60 локацій у місті будуть пригощати гостей смачною їжею та представлять товари ручної роботи. Розваги підібрані на будь-який смак: від льодового катка і санних трас до музично-танцювальних і театральних вистав.

Час проведення: 27 листопада 2017 року - 31 грудня 2017 року



Frankfurter Weihnachtsmarkt у Франкфурті

Франкфурт

У різдвяні свята на франкфуртській площі Рьомерберг буде смачно: ароматні булочки з марципаном або картопляні млинці під солодким соусом обов’язково запити яблучним вином. Перекусивши, вирушайте на карусель під дзвін дзвіночків або підніміться на вежу церкви Святого Миколая, щоб подивитися на сяюче місто.

Час проведення: 27 листопада 2017 року - 22 грудня 2017 року



Vánoční trhy na Staroměstském náměstí у Празі

Прага

Смажені ковбаски, млинці з ягідним соусом і кручені булочки трдло. Обов’язкове селфі зі склянкою медовухи біля прикрашеної ялинки. Увечері п’ятого грудня шукайте в галасливому натовпі святого Мілукаша - чеський Дід Мороз з хрестом на шапці буде роздавати солодощі слухняним дітям.

Час проведення: 2 грудня 2017 року - 6 січня 2018 року



Marchés de Noël у Страсбургу

Страсбург

Страсбург називають столицею Різдва. На площі Клебера прикрашають 30-метрову ялинку і проводять пишні урочистості. Ярмарок запам’ятається бурштиновим ельзаським пивом з солоним печивом, незліченною кількістю ремісничих крамниць і насиченою святковою програмою.

Час проведення: 24 листопада 2017 року - 30 грудня 2017 року



Wiener Christkindlmarkt у Відні

Відень

Ярмарок у Відні - це ціле містечко навпроти міської ратуші. Прикрашена ялинка, незвичайні сувеніри та смачні частування - начебто все, як і в інших містах, але атмосфера особлива. Після смажених каштанів і яблучних штруделів загляньте до ратуші на різдвяний концерт, а на пам’ять про віденський пунш привезіть додому симпатичний кухоль прямо з ярмарку.

Час проведення: 17 листопада 2017 року - 26 грудня 2017 року


P.S: Не забувайте про знижки! До 18 грудня економте до 45% на поїздках із Німеччини та Австрії

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники