Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам
10.02.176944

Побачити світ та не розійтися: секрети спільних подорожей + знижка на ВСІ напрямки

Сумісні подорожі

Напередодні Дня закоханих даруємо знижку 5% на ВСІ напрямки за промокодами:

come-together для поїздок за кордон
come-together-ua для подорожей Україною


Промокоди діють до 28 лютого на рейси до кінця березня 2017 року на квитки від 100 грн.

Кожна «рибка» і «зайка» після сварки перетворюється на «егоїста» та «сухаря»

Ви чули історії про те, як закохані вирушили у поїздку разом, а поверталися звідти окремо?

Подорожі удвох - це круто. Ви краще вивчите свого партнера, у вас з’явиться багато нових приводів для «а пам’ятаєш …». Але спільна поїздка може стати серйозним випробуванням для ваших стосунків.

Щоб вийти з такої подорожі переможцем, дотримуйтесь цих 6 простих порад від BUSFOR.UA

Сплануйте бюджет і розділіть витрати

Бюджет

Це дуже і дуже важливо. Може виявитися, що у одного грошей вистачає лише на проживання в хостелі десь на околиці Житомира, а в іншого - на оренду квартири в центрі Варшави. Тут потрібно досягти компромісу, щоб нікому не було образливо. Також варто обумовити витрати в подорожі: у вас буде загальна каса або кожен платить сам за себе. Це допоможе уникнути непорозумінь і незручних ситуацій.

Знайомтеся з новими людьми

Знайомтеся з новими людьми

Якщо ви відчуваєте, що вам набридло спілкування одне з одним, час розбавити свою компанію новими людьми. У подорожі завжди цікаво заводити друзів. Це можуть бути місцеві жителі, які розкажуть про свою країну багато цікавого, або затяті мандрівники, які з задоволенням поділяться історіями про свої мандри. Хто знає, може «курортна дружба» виросте до міцної і довговічної.

Рахуйте до двадцяти

Рахуйте до двадцяти

У готелі щось наплутали з вашим бронюванням? У кафе офіціант приніс холодний суп? Вам десяток разів наступили на ногу? Перш, ніж давати волю емоціям, порахуйте до двадцяти і глибоко вдихніть. Нехай запал охолоне, і вам вже не захочеться сваритись. Головне не вихлюпувати весь свій гнів на партнера, постраждаєте від цього, в першу чергу, ви.

Цінуйте самотність

Цінуйте самотність

Самотність буває корисною навіть під час відпочинку. Проведіть деякий час окремо, і побачите, як це піде вам на користь. Ви не тільки засумуєте один за одним, але і відпочините.

Будьте командою

Будьте командою

Всім відомий закон фізики про те, що протилежності притягуються. Так і в житті - люди з різними характерами часто створюють міцні союзи. Потрібно використовувати сильні сторони одне одного, і тоді ви станете гуру подорожей. Ви вмієте відмінно торгуватися на ринку, а ваша половинка – стріляти очима в адміністратора ресторану, щоб вас посадили за найкращий столик? Повірте, робота в команді - це запорука успіху!

Вивчіть свого партнера

Вивчіть

Якщо ви тільки нещодавно разом, але вже зважилися на спільну подорож, вам варто ретельно до неї підготуватися. Насамперед, постарайтеся якомога краще вивчити свого партнера, його звички, дивацтва і примхи. Будь-яка, навіть найнезначніша дрібниця, яка дратує вас удома, може стати каталізатором серйозної сварки і перетворить ваш відпочинок на справжнє пекло.

Вдалих вам спільних подорожей і вічного кохання!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники