Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

"Та шо ви гаварітє, мол, дорого - Одеса безкоштовна!"

Одеса

Пішохідна прогулянка

Заблукайте в Одесі, і ви безкоштовно побачите всю красу цього міста. Новачкам почати “блукати” краще з центру, гуляючи по Дерибасівській, потім пройтися по Приморському бульвару, спуститися-піднятися Потьомкінськими сходами і продовжити прогулянку на Морвокзалі. Карта в телефоні і туристичний настрій підкажуть подальший маршрут, а нові знайомства сприятимуть прогулянці.

Арт-кафе

Плюси сучасних арт-закладів у великих компаніях привітних людей, тематичних заходах і відсутності правила обов’язкового замовлення. Переглянувши афіші, можна приєднатися до завсідників закладів і пограти в “Мафію” або “Крокодила”. Якщо ж і доведеться заплатити, то це буде оплата часу, проведеного в кафе, чай з печивом входять у вартість.

Майстер-класи та музеї

Знання корисні завжди, а безкоштовні знання - тим більше. У бюджетній подорожі Одесою радимо звернути увагу на майстер-класи, інформація про них найчастіше розміщується в соцмережах на сторінках міста. Наприклад, безкоштовний майстер-клас з акторської майстерності відбудеться 26 березня о 6 вечора на третьому поверсі будинку за адресою вул.Спиридонівська, 10.

Продовжити пізнавальний маршрут можна також в будинку-музеї художника Миколи Реріха - у п’яти залах представлена ​​колекція літературної та художньої спадщини родини Реріхів. Народний музей історії органів внутрішніх справ Одеської області також безкоштовний, в ньому можна подивитися вогнепальну зброю, міліцейську форму, відмички і шолом із фільму “Джентельмени удачі”.

Незалежно від того, скільки грошей у вас в кишені, бажання пізнавати нове перемагає завжди. Busfor дає вам старт для прогулянки і пропонує квитки на автобус, а унікальності своій подорожі додаєте ви самі.

Поділіться своїми секретами безкоштовних подорожей!

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники