Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

7 способів яскраво відзначити День Незалежності 2016 року для інтровертів і екстравертів

День Незалежності 2016

Ви ж пам’ятаєте, що в середу, 24 серпня, на нас чекає головне свято країни? Цього року День Незалежності подарує нам вихідний прямо посеред тижня.

Команда Busfor.ua розділилася на два табори з приводу свята: одні хочуть піти на урочистий парад у Києві, а потім відірватися на концерті, а інші збираються втекти подалі від суєти та людей напідпитку. До кого ви себе віднесли б?

У будь-якому випадку, ми підготували варіанти відпочинку на свято і для “інтровертів”, і для “екстравертів”. Де б ви не вирішили провести 24-е серпня, пам’ятайте, що головне в цей день - любити Україну, і відчувати себе частиною великої дружної родини :)

Одеса

Одесса

Цей варіант більше підходить екстравертам, адже сховатися від людей в Одесі навряд чи вийде.

Спокуса відзначити День Незалежності в Одесі цього року особливо велика. Адже привітати Україну з ювілеєм на березі моря приїде група “Океан Ельзи”.

Крім цього, в Одесі пройде багато цікавих майстер-класів, лекцій і флешмобів.

Поїздка до Одеси - завжди хороша ідея. Тому, якщо ви ще вагаєтесь - ось вам знак! Навряд чи вийде відзначити свято більш колоритно.

Львів

Львів

Ще один варіант для шанувальників урбаністичних задоволень і радісного натовпу.

У Львові як раз в День Незалежності і 3 дні після проходитиме міжнародний фольклорний фестиваль «Етновир». На гостей чекають танці і пісні колективів з усього світу, і як бонус - страви національної кухні. Головна локація фестивалю - площа Ринок.

Для багатьох проводити День Незалежності у Львові вже стало традицією. Можете сміливо приєднуватись, адже воно того варто :)

До речі, до Львова можна швидко дістатися в комфортному автобусі з Wi-Fi і розетками, придбавши квиток на фірмовий рейс Busfor.

Київ

Київ

Інтровертам категорично протипоказаний цей варіант. Але якщо вас хлібом не годуй, дай поспілкуватися - негайно купуйте квиток до Києва.

Якщо ви хочете провести День Незалежності “канонічно” - вам, звичайно, до столиці. У середу, 24-го серпня, на Хрещатику запланований парад небувалих масштабів - близько двохсот одиниць бойової техніки і три з половиною тисячі чоловік особового складу, серед яких демобілізовані бійці АТО.

У програмі також виставка прапорів і всіми улюблений парад вишиванок.

Не варто думати, що на цьому все - організатори мають намір до останнього не розкривати всі карти. Так що сюрпризів буде багато.

Бакотська затока

Бакотська затока

А ось і варіант для інтровертів. Щоб зустріти тут іншого мандрівника, доведеться обійти всю затоку.

Бакотська затока виникла після затоплення чотирьох сіл в долині Дністра. Це сталося після закінчення будівництва Новодністровської ГЕС за часів СРСР.

Пейзаж, хоч і створений штучно, нічим не поступається видам Криму або Хорватії. Унікальності цього місця додають гори, які формують особливий мікроклімат. Дістатися можна з Хмельницького чи Кам’янець-Подільського.

Гранітний каньйон

Гранітний каньйон

Ще один варіант для любителів закритих вечірок і усамітнення. У каньйоні можна в прямому сенсі залягти на дно, поки всі будуть дивитися концерти і паради.

Каньйон зобов’язаний своїм походженням кар’єру з видобутку граніту, чим він спочатку і був. Згодом вода заповнили каменоломню, скелі порослі деревами і тут утворилося озеро бірюзового відтінку глибиною 20 метрів.

Краса цього місця зачаровує. Влітку в озері можна купатися, а шашлики можна смажити будь-якої пори року. Якщо захопити з собою друзів і гарний настрій - рештк на себе візьме Гранітний каньйон. Дістатися можна з Житомира.

Заповідник “Буша”

Буша

Якщо ви допитливий інтроверт і вам більше до душі давнини, ніж люди - цей варіант для вас.

Державний заповідник «Буша» у Вінницькій області створено в 2000 році з метою збереження пам’яток архітектури та археології. На території розташовані залишки фортеці, міська ратуша, скельний храм з художніми рельєфами 16-17 століття і багато інших історичних об’єктів. Чим не спосіб відзначити День Незалежності? Дістатися можна з Вінниці.

Каньйон річки Синюхи

Синюха

Ну а якщо ваші інтровертні запити особливо високі, вирушайте сюди. Тут ні людей, ні сміття - тільки ви, та краса навколо.

Довжина річки Синюха понад 100 км, вона вважається однією з найчистіших на території України. Каньйон утворений гранітними породами, що вийшли на поверхню. У ньому знаходиться будівля водяного млина 19 століття. Красиве і чисте місце, рекомендовано для довгих медитативних прогулянок і відпочинку від цивілізації. Дістатися можна з Кіровограда або з Умані.

Якщо поїдете через Умань, їдьте на [фірмовому рейсі Busfor Київ-Умань-Ямпіль] (https://busfor.ua/uk/special-routes/kyiv-uman-yampil). Не потрібно буде друкувати квиток або хвилюватися, що 3G в дорозі не ловить - у автобусі є Wi-Fi.

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники