Мої квитки
Служба підтримки
Питання і відповіді
Договір оферти
Блог
Про нас
Контакти
Перевізникам
Агентам

Події липня 2016 в Україні, які не можна пропустити

Події липня

У липні вам доведеться нелегко, адже стільки цікавих подій відбудуться майже одночасно! Буде неймовірно складно обрати щось одне.

Команда Busfor.ua підготувала список найкрутіших заходів липня, а що відвідати – вирішувати вам :)

Халява на Басфор

Халява на Басфор

Кожного четверга липня о 12:00 на Busfor.ua відбуватиметься спекотна Халява! Квитки по 10 грн можна буде придбати на найпопулярніші напрямки.

Рейси на море, в Польщу і Прикарпаття чекають щасливчиків, які встигнуть першими купити халявні квитки. Не пропустіть! Всі рейси за посиланням »

Коли: 7, 14, 21 28 липня

Де: ось тут

Фестиваль «Файне Місто»

Файне місто

Фестиваль «Файне Місто» вперше відбудеться у чотириденному форматі, 7-10 липня, на території аеропорту «Тернопіль».

Склад музикантів намічається більш, ніж зоряний. Приїдуть Lordi, The Hardkiss, Zdob Si Zdub, Pain, Crazy Town, O.Torvald, ONUKА, Pianoбой, KARNA, Fleur, Бумбокс, Один в Каное, Антитіла, ТНМК та багато-багато інших. Пропустити таке просто не можна.

Коли: 7-10 липня

Де: Тернопіль, аеропорт «Тернопіль»

Кінофестиваль в Одесі

Одеський кінофестиваль

На час кінофестивалю Одеса перетворюється на маленькі Канни. Цього року фестиваль відбуватиметься з 15 по 23 липня в будівлі Театру музичної комедії ім. Водяного – там пройдуть конкурсні покази і гала-прем’єри. Велика фестивальна площа з фонтаном збере гостей в неформальній обстановці біля головного входу до палацу.

У конкурсі фестивалю – свіжі фільми напрямку арт-мейнстрім.

Приємний бонус для туристів: на час кінофестивалю Потьомкінські сходи стануть кінотеатром під відкритим небом. 16 липня там покажуть німу кінострічку “Шерлок Холмс” 1916 року в супроводі симфонічного оркестру.

Коли: 15-23 липня

Де: Одеса, Театр музичної комедії ім. Водяного, фестивальна площа

Ніч у Львові

Ніч у Львові

Одинадцята за рахунком «Ніч у Львові» запланована на 15 – 17 липня. Захід розтягнули на дві ночі. Гостей чекають понад 100 нічних екскурсій, спектаклів і художніх перформансів. У ці дні музеї, театри і галереї відкриті до глибокої ночі.

Коли: 15-17 липня

Де: Львів

Фестивалі Hedonism і Carpathian Alliance Metal Festival у Києві

Фестивалі Hedonism і Carpathian Alliance Metal Festival у Києві

Carpathian Alliance Metal Festival

Цього року фестиваль екстремальної музики вперше відбудеться в Києві. Поціновувачі музичних напрямків FOLK, PAGAN, VIKING і BLACK METAL зможуть насолодитися важкими ритмами прямо на березі Дніпра в столиці. В рамках фестивалю заплановано лицарський турнір із середньовічними боями.

Коли: 29-31 липня

Де: Київ, парк Дружби Народів (вул. Генерала Ватутіна, Московський міст)

Hedonism

Організатори обіцяють море задоволень для любителів справжніх насолод. На Трухановому острові розмістять одразу 4 сцени, щоб кожен гедоніст зміг знайти музичний екстаз до душі. Виступатимуть IS TROPICAL (UK), HOT CHIP (dj set, UK), MARCUS MARR (UK), LAKE PEOPLE (live, DE), SOPHIE VILLY, GAPOCHKA та інші.

Коли: 29-31 липня

Де: Київ, Труханів острів

Імпульс Фест у Харкові

Імпульс Фест

Фестиваль «Імпульс» проходить в Харкові з 2008 року. У цьому році «Імпульс-фест» відбудеться у форматі open-air. На сцені виступлять Бумбокс, 5’Nizza, Сергій Бабкін, Вагоновожатые, Оркестр Че, Один в каное, Pianoбой, BRUTTO, Жадан и Собаки, Гражданин Топинамбур і інші.

Коли: 29-31 липня

Де: Харків, Безлюдівка

Ми пропонуємо безкоштовні поради про вигідні подорожі по Україні і за кордон. Хочете їх отримувати?

Підпишіться на розсилку, щоб першим отримувати цікаві пропозиції, новини та знижки від BUSFOR

    
183193
підписники